man knippen

Het haar van een man knippen

Nu op we op de hoogte gesteld zijn van het feit dat de kappers voorlopig nog wel een aantal weken dicht moeten blijven, ontkomen de meesten van ons er echt niet meer aan. Het haar knippen van onze partner, broer, vader of misschien wel van een vriend. Wij zijn geen professionals, maar met onderstaande video-tutorials kwamen wij een heel eind. Zo kun je zelf, thuis, als leek, het beste het haar van een man knippen.

Mannen met kort haar

We beginnen met een tutorial voor het knippen van mannen met een korte coupe. Wij hebben dit zelf aan de hand van deze video gedaan, en dat heeft eigenlijk heel goed uitgepakt. Neem even rustig de tijd om de video te bekijken en de tips in je op te nemen. Heel veel succes!

Mannen met medium-lang haar

Er zijn natuurlijk ook veel mannen die hun haar net even iets langer dragen. En een man knippen met medium-lang haar, is echt even een ander verhaal. Daarom hebben wij ook voor het knippen van deze mannen een video-tutorial gevonden. Kijk even mee naar deze korte en bondige uitleg van een echte pro op dit gebied. Een ervaringstip van ons: durf er echt een flink stukje vanaf te knippen. Je gaat bij langere kapsels namelijk al snel (te) voorzichtig te werk. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de before and after er hetzelfde uitzien. Gebruik die schaar waar hij voor bedoeld is, you can do this!

Wij hopen dat de mannen in jullie leven het met jouw hulp en deze tutorials nog net even een aantal weekjes extra uithouden zonder de kapper te bezoeken!

Xoxo
Team Lifestyle NWS

Meer beauty artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS beautyrubriek! Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!