Trinny London

Trinny London Skincare lanceert Chapter #4: moisturisers

Trinny London kondigt met trots de nieuwste toevoeging aan haar huidverzorgingslijn aan. Twee vochtinbrengende en vitaliserende moisturisers. Deze luxe formules regenereren, herstellen en brengen de huid weer tot leven.

Een hydratatieshot voor de huid

“Our two moisturisers are skincare overachievers. They absorb incredibly easily and feel sumptuous, like a supercharged shot of hydration for your skin. More than just moisturisers, our highly active formulations will bring your skin back to life”, aldus Trinny Woodall, CEO & Founder van dit fijne beautymerk.

Bounce Back Intense Peptide Moisturiser

Allereerst is er de Bounce Back Intense Peptide Moisturiser. Bounce back naar een jeugdige huid met deze verjongende cocktail. Deze krachtige formule met peptiden en hyaluronzuur maakt rimpels zichtbaar gladder en geeft de teint instant vitaliteit terug. Bounce Back helpt de reactie van de huid op stress te verbeteren, waardoor je huid na verloop van tijd veerkrachtiger wordt. De huid voelt voller, opgewekter en stralender aan.

Wat belooft Trinny London:

  • Trinny London’s high-tech 4-peptide complex werkt om de elasticiteit en stevigheid van de huid te verbeteren.
  • Fytosfingosine verstevigt en verzacht de huid van binnenuit, helpt de afbraak van collageen te voorkomen en versterkt de ondersteunende structuur tussen de opperhuid en de lederhuid.
  • Betaglucaan en bioactieve glucosiden helpen de huid sneller te herstellen van stress.
  • Hyaluronzuur is als een grote kan water voor de dorstige huid – het bevordert de hydratatie en maakt de huid weer stevig.

Bounce Back Intense Peptide Moisturiser is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €62,- (50ml).

Energise Me Niacinamide Moisturiser

Daarnaast heeft Trinny London ook de Energise Me Niacinamide Moisturiser gelanceerd. Deze fijne gezichtscrème laadt de gespannen huid op en herstelt het evenwicht met deze zeer actieve en hydraterende moisturiser. Deze lichte formule bevat het huidversterkende niacinamide en helpt overtollig talg in balans te brengen en de teint en textuur te egaliseren. Na verloop van tijd is de huid beter in staat om te reageren op dagelijkse stress, waardoor ze meer zuiver, gehydrateerd en fris oogt.

Wat belooft Trinny London:

  • Niacinamide staat erom bekend dat het de teint van de huid egaliseert en overtollig talg vermindert, met als resultaat een zuivere en gladde huid.
  • Chlorella vulgaris-extract helpt de microbiële balans te herstellen met een kalmer aanvoelende en gave huid als resultaat.
  • Barnsteenzuur helpt de vermoeide huid wakker en energiek te maken door de energietoevoer van trage huidcellen te stimuleren.
  • Asiaticoside (bekend als cica) helpt uw huid te herstellen van oneffenheden.
  • Hyaluronzuur, een sterk hydraterend bestanddeel, maakt de huid voller en vermindert zichtbaar fijne lijntjes. De hydratatie duurt maar liefst 24 uur.

Energise Me Niacinamide Moisturiser is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €52 (50ml).

Trinny London-2

De Trinny London Moisturisers zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via www.trinnylondon.com