Samsung Galaxy A-serie

Samsung Galaxy A-serie: innovatieve en betaalbare telefoons

Als het om mobiele telefoons gaat, lijkt het tegenwoordig alleen nog maar te draaien om de mooiste, meest geavanceerde toestellen met een vaak bijbehorend torenhoog prijskaartje. Maar wat als jij al die ingewikkelde technieken en nieuwste snufjes helemaal niet nodig hebt? En je gewoon een telefoon zoekt waarmee je kunt bellen, whatsappen en leuke foto’s kunt maken? Geloof het of niet, ook dan zijn er genoeg goede opties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een goedkope Samsung telefoon? De Samsung Galaxy A-serie telefoons voldoen aan alle eerder genoemde wensen, zonder een schrikbarend hoog prijskaartje.

Samsung Galaxy A-serie

Samsung heeft de Galaxy A-serie op de markt gebracht om innovatie voor iedere portemonnee toegankelijk te maken. Alle telefoons die tot deze serie behoren hebben een stijlvol design, innovatieve functies en een scherpe prijs. De toestellen zijn voorzien van een goede camera, een groot scherm en een krachtige accu. Hoe hoger het getal achter de A, hoe geavanceerder het toestel. Nieuwere smartphones krijgen steeds een cijfer extra. De Galaxy A smartphones vanaf de A41 zijn geschikt voor de gemiddelde gebruiker. De telefoons die daaronder zitten, beschikken over minder geavanceerde snufjes en zijn daarom geschikt voor mensen die hun telefoon vooral gebruiken om te bellen en te whatsappen. Wij hebben een drietal goede en betaalbare Samsung Galaxy A-serie telefoons voor jullie geselecteerd, die geschikt zijn voor drie verschillende categorieën gebruikers. 

Samsung Galaxy A22

Als het gaat om een goede en goedkope Samsung telefoon, dan starten we met de Samsung Galaxy A22. Deze telefoon is zeer geschikt voor mensen die de telefoon vooral gebruiken om mee te bellen en te whatsappen en die het belangrijk vinden om de hele dag bereikbaar te zijn, waar zij zich ook bevinden. Het apparaat beschikt over een batterij van 5000 mAh en dat betekent dat hij gemakkelijk twee dagen meegaat, zonder hem op te hoeven laden. De Samsung Galaxy A22 biedt daarnaast opvallend veel rekenkracht voor een smartphone uit deze prijsklasse. Dankzij de sterke processor en het 4 GB werkgeheugen schakel je soepel tussen verschillende apps. Qua camera beschikt dit toestel over een 48 megapixel standaard camera en een 5 megapixel groothoeklens. Hiermee zet je grote gebouwen of weidse landschappen compleet op de foto. Op het grote 6,6 inch full hd scherm zie je behoorlijk wat details, maar de kleuren zijn minder helder en levendig dan bij vergelijkbare toestellen.

Samsung Galaxy A32

Met de Samsung Galaxy A32 gaan we net een stapje verder. De telefoon bevat net zo’n goede batterij als de A22 en beschikt daarnaast over een betere 64-megapixelcamera. Perfect om elk detail scherp op de foto te zetten. Dit toestel is geen krachtpatser qua processor, maar het checken van Facebook en het spelen van simpele spelletjes gaat probleemloos. Hij beschikt over een scherm van 6,5 inch en foto’s maak je met één van de 4 camera’s. Je hebt bijvoorbeeld ook een speciale macrolens tot je beschikking, waarmee je kleine objecten van dichtbij kunt vastleggen. Dit toestel is overigens ook verkrijgbaar in een 5G variant, dat maakt het internetten nog sneller.

Samsung Galaxy A52s

Wil jij het hoogst haalbare wat betreft een goedkope Samsung telefoon? Dan is de Samsung Galaxy A52s iets voor jou. Dit toestel is geschikt voor de geavanceerdere gebruiker en beschikt over een processor van 2,4 GHz, die ervoor zorgt dat apps altijd soepel werken. Het scherm is dankzij OLED-technologie extra helder en reageert met 120 Hz twee keer zo snel als het scherm van veel andere telefoons in deze prijscategorie. Dit merk je heel duidelijk tijdens het gebruik en navigeren. Je bewaart al je apps en bestanden op het 128 GB opslaggeheugen. Mocht je meer geheugen nodig hebben, dan kun je dit uitbreiden met een geheugenkaart van maximaal 1TB. De A52s heeft een 6,5 inch full hd scherm en met de krachtige camera’s achterop maak je prachtige scherpe foto’s. De 4.500 mAh batterij gaat bij gemiddeld gebruik een hele dag mee. Een uitgebreide review van dit toestel vind je hier.