no rules

Nieuwe vestiging No Rules opent in Amsterdamse Vondelpark

Een heerlijke nieuwe brunch spot in Amsterdam heeft afgelopen maand haar deuren geopend: No Rules Vondelpark. New York vibes in ons eigen Central Park. Michel Pais, Bram van Es en Benjamin van Roekel brengen de internationale en creatieve sfeer van No Rules naar het Amsterdamse Vondelpark. In het historische Vondelparkpaviljoen kunnen gasten terecht voor ontbijt, lunch of diner met een No Rules-sausje.

Warm, mondain en laagdrempelig

Hetzelfde gevoel en dezelfde uitstraling, maar nét even anders. Wie No Rules op het Marie Heinekenplein in Amsterdam kent, zal veel van het horecaconcept terugzien in de tweede vestiging. Ook in het Vondelpark is de uitstraling warm, mondain en laagdrempelig. Hier staan de inmiddels vermaarde No Rules-pizza’s (but not round) op het menu, maar kunnen gasten zich ook laten verrassen door heerlijke andere gerechten, waarbij creativiteit altijd centraal staat. En ook hier zorgen chef Richard Way en souschef Nick Dikkes voor een constant hoog, maar toegankelijk niveau. 

Ideale en sfeervolle locatie

Met het prachtige Vondelpark als achtertuin zet No Rules in op dagjesmensen en wandelaars, maar ook nadrukkelijk op de buurtbewoners van Amsterdam-Zuid en -West. Door de ideale locatie aan de rand van het park, en de sfeervolle verlichting op het terras, is het ook als de zon onder is goed toeven bij No Rules. Voeg hier het strakke en smaakvolle interieur, verzorgd door V-Studio in samenwerking met ENZO Architecten, aan toe en jouw optimale restaurantbeleving is compleet. En als de maatregelen het weer toelaten creëren zij op vrijdagavond een gezellige sfeer, zodat je na het diner nog lekker en gezellig kan blijven zitten als de dj draait. Maar ook op zaterdagen is het genieten met een dj of livemuziek.

Veel meer dan alleen pizza

Dit alles vindt plaats in het historische Vondelparkpaviljoen, een van de mooiste gebouwen van Amsterdam. Ook wel bekend als het Filmmuseum dat er van 1972 tot 2012 huisde en waar onze Daniëlle menig studie-uurtje doorgebracht heeft. Het paviljoen is ontworpen door Willem Hamer en tussen 1874 en 1881 gebouwd op het laagste punt van de stad. Het witte, statige pand, met prachtig bordes als bonus, is de perfecte plek voor een No Rules experience, waarbij creativiteit, verrassende smaken en kwaliteit centraal staan. Op het menu out-of-the-boxgerechten, zoals oesters met avocado, ketjap en ponzu, een zeebaarsceviche met pittige yoghurtcrème, of peperonipizza met miso. Want wie zegt dat een pizza per se Italiaans of rond moet zijn?

Meer informatie of een tafeltje reserveren? Kijk dan even op norulesvp.nl.

no rules-2