brunch amsterdam

Drie stijlvolle culinaire brunch spots in Amsterdam

Is het net te laat om te ontbijten, maar nog te vroeg om te lunchen? Dan is het de perfecte tijd voor een heerlijke brunch. Tegenwoordig bestaat een brunch allang niet meer alleen uit een tafel vol broodjes en zoetigheden. Veel restaurants hebben een eigen concept bedacht en zo kun je tegenwoordig de meest uiteenlopende brunches vinden in Amsterdam. Wij hebben drie stijlvolle, culinaire brunch opties voor je uitgelicht.

Celia Amsterdam | Brunch at Celia

Afgelopen maand lanceerde Celia Amsterdam een nieuw concept waarmee ze moderne Amerikaanse brunch vibes naar Amsterdam brengen. De rijke en frisse smaken van de vrijwel nog onbekende Californische keuken zijn nu elke zaterdag en zondag van 12.00 t/m 16.00u te ontdekken tijdens je Brunch at Celia. Op de kaart vind je onder andere fried fish of smoked mushroom taco’s, burrata, romanesco, kimchi fried quinoa en nog veel meer overheerlijke gerechten. Kies à la carte of ga voor de Celia Cocktail brunch inclusief twee gerechten naar keuze en een karaf Mimosa, Bellini of Bloody Mary. Dat is nog eens een goede start van je weekend! Reserveer je plekje hier.

brunch amsterdam-2

NENI Amsterdam | Sunday Brunch

Iedere zondag worden tussen 11.00 en 16.00u de meest kleurrijke en smaakvolle brunchgerechten geserveerd bij NENI Amsterdam-Zuid; het restaurant dat te vinden is op Stadionplein en meteen opvalt door de grote gele letters. Op de brunchkaart vind je verschillende mezzes, hoofdgerechten en desserts en voldoende keuze om de smaak van de Oost-Mediterrane keuken te ervaren. En alle gerechten zijn om te delen, zo kan je van alles wat uitproberen. Wat wordt jouw favoriete gerecht? Reserveer hier je tafel.

brunch amsterdam-3

No Rules | Bottomless Brunch

Something new is coming! Bij No Rules geniet je namelijk binnenkort elke zondag van een vijfgangenmenu tijdens de Bottomless Brunch. Het menu bestaat uit een aantal voorgerechtjes zoals oesters met een No Rules twist, een cornetto met tonijn en een taco met kip, gevolgd door een voorgerecht van ceviche van zeebaars met granaatappel, kaffir en baba ganoush. Als hoofdgerecht geniet je van een Pizzette met truffel en champignon, waarna je de brunch afsluit met een pre-dessert van passievrucht en dessert van framboos, yoghurt en dragon. Maar No Rules zou No Rules niet zijn als ze het niet net een beetje anders doen: elk uur wordt namelijk gevierd met vuurwerk, een rondje cocktails van het huis en er is een DJ aanwezig. Om in de stemming te blijven, is er een overvloed aan mimosa’s, champagne en cocktails te bestellen. Het menu kost 60 euro inclusief cocktails. Vanaf wanneer je kunt reserveren wordt snel bekend gemaakt.

brunch amsterdam

Have fun!
xoxo
Team Lifestyle NWS