interieurtrend

Nieuwe collectie interieurtrend Serene Spaces gelanceerd

Deze week lanceert Desenio de laatste van de vier grootste trends voor SS21: “Serene Spaces”. Dit is een interieurtrend waarbij lichte, heldere kleurenschema’s centraal staan. Het combineert de eenvoud van vervlogen tijden met futuristische elementen. Een prachtige collectie om je interieur in een handomdraai een rust- en ruimte-creërende touch te geven.

“De interieurtrend Serene Spaces is een meer minimalistische trend die aansluit bij een frisse en lichte stijl, vrij van rommel. Wit op wit, accessoires zoals spiegels en glaswerk met reliëf. Open, strakke ruimtes creëren een opbeurend gevoel”, aldus Annica Wallin, Executive Creative Director van Desenio.

interieurtrend-2

Creëer een gevoel van licht

Bij de Serene Spaces trend draait het allemaal om het creëren van een licht, kalm en hoopvol gevoel met behulp van heldere witte tinten in posters, textiel en accessoires. Open je gordijnen en laat het licht naar binnen schijnen, decoreer met spiegels en glas. Gebruik verschillende stoffen en texturen om een interessant schouwspel te creëren.

interieurtrend-3

Leef langzamer

In de snelle wereld van vandaag kijken velen van ons naar het verleden om ideeën op te doen voor een eenvoudiger bestaan. De Serene Spaces trend inspireert om traditionele elementen, zoals geborduurde stoffen, geleefde oppervlakken en antiek glaswerk, te verwerken in strakke, opgeruimde ruimtes. Doffe gele tinten in grafische posters geven een vintage draai aan deze trend.

interieurtrend-4

Voeg een vleugje optimisme toe aan je interieur

We verlangen allemaal naar betere dagen en hopen op een betere toekomst. De perfecte manier om een vleugje extra optimisme toe te voegen aan je interieur is het toevoegen van verbleekte blauwe kleuren. Dit kleurenpallet als accent voegt rust en ruimte toe aan de totale uitstraling van de ruimte. Dit effect kun je extra accentueren door het gebruik van zachte vormen in stoffering en accessoires en geeft eveneens een moderne touch. Je kunt dit in de slaapkamer bijvoorbeeld bereiken met een mooi en luxueus beddengoed, maar dit kan eveneens door water als element in beelden en kleuren op te nemen. Zo wordt een rustgevende sfeer van sereniteit gecreëerd.

Meer informatie over deze trendcollectie vind je hier.