Brabantia SinkStyle-4

Nieuw: Brabantia SinkStyle collectie voor een georganiseerd aanrecht

Goed nieuws voor iedereen die van een opgeruimde keuken houdt: Brabantia introduceert de nieuwe SinkStyle collectie met 6 top tools voor een georganiseerd aanrecht. Van Zeepdispenser en Afwasmiddeldispenser Knijpfles tot Organiser en Afdruipbak – met deze stijlvolle spoelbak-sidekicks houd je je keuken en vaat schoon en netjes. De tijdloze, slimme en vooral stijlvolle Brabantia SinkStyle producten met moderne structuurlak in Mineral Infinite Grey en Mineral Fresh White zijn verkrijgbaar vanaf september 2023.

Brabantia SinkStyle-2

Zeep, geen soap

Met de hand afwassen kan energie, geld en water besparen. En met de SinkStyle specials van Brabantia wordt het doen van de afwas zeker geen soap. De top-notch Brabantia SinkStyle Zeepdispenser is bijvoorbeeld een blikvanger van metaal en glas, voor iedereen die handhygiëne net zo serieus neemt als design. Deze schoonheid geeft jouw sop en je keuken klasse. Mooi en makkelijk!

Met de nieuwe Brabantia SinkStyle Afwasmiddeldispenser Knijpfles hoef je je fles afwasmiddel niet meer te verstoppen. Je doet gewoon 200 ml van je favoriete afwasmiddel in deze flexibele fles. Je hoeft er alleen maar in te knijpen om af te wassen. Leeg? Bijvullen is een makkie dankzij de schroefdop. Top sop! Deze twee handige Brabantia ontwerpen zijn vanaf september 2023 los verkrijgbaar, of als set op een metalen schaaltje met structuurlak. Uiteraard krijg je 5 jaar garantie.

Brabantia SinkStyle-3

Compleet georganiseerd

Houd je aanrecht schoon en netjes – en je spullen bij de hand – met de nieuwe Brabantia SinkStyle Organiser met of zonder afdruipbak. Verkijk je niet op het compacte ontwerp; de opbergbox heeft genoeg ruimte voor je sponsjes, doekjes, afwasborstel en meer. De lekbak die erin zit zorgt voor luchtcirculatie, dus geen vieze luchtjes. Er kan zelfs een droogstang voor je vaatdoek op. De losse antislip-schaal van metaal met structuurlak houdt alles bij elkaar – het siliconen matje voorkomt uitglijders. Een super set voor optimaal organiseren.

Apart verkrijgbaar, maar ook als set met de Zeepdispenser en Afwasmiddel Knijpfles én in een verlengde versie met een afdruip-deel met een losse roestvrijstalen plaat. Netjes! Ideaal voor vochtige ruimtes – gemaakt van corrosiebestendige materialen en tot 96% recyclebaar na gebruik. Natuurlijk krijg je ook hierop een garantie en service van 5 jaar. Scoor je SinkStyle Organiser vanaf september 2023.

Brabantia SinkStyle

De nieuwe Brabantia SinkStyle collectie is vanaf september 2023 verkrijgbaar bij toonaangevende (online) retailers, zoals warenhuizen, keuken- en huishoudspeciaalzaken. Meer informatie vind je hier.