SS24-trendcollecties-8

Desenio lanceert haar SS24 Art Trend-collecties

Desenio is trots dat zij haar SS24 Art Trend-collecties kan presenteren. Deze drie trendcollecties, die zijn geïnspireerd door opkomende woontrends, bieden uiteenlopende mogelijkheden om je interieur te vernieuwen met wall art, in lijn met de nieuwste trends.

SS24-trendcollecties
SS24-trendcollecties-2

Poetic Embrace​

De eerste trend van Desenio voor SS24 nodigt je uit om een poëtisch leven te leiden. Speel met vloeiende, expressieve vormen die je interieur zowel comfortabel als interessant maken. Ga voor een combinatie van gezelligheid en elegantie, en creëer een huis dat aanvoelt als een zachte knuffel of een boek dat je niet weg wilt leggen.

“De trendcollectie Poetic Embrace heeft als doel dat je je interieur – en dus je leven – ziet als een prachtig verhaal dat verteld moet worden. Net als een verhaal combineert het nuttige met aangename en decoratieve elementen. Comfort speelt een grote rol, en de nadruk ligt op zachte materialen en knusse stoelen. Warme beige en bruine tinten staan centraal in deze trend en creëren een zachte, geborgen ruimte als een warme knuffel,” zegt Annica Wallin, Executive Creative Director bij Desenio.

SS24-trendcollecties-6

Zen Reflections

Zen Reflections is helemaal gericht op het creëren van een rustgevende, vredige plek. Kom tot rust in een harmonieuze en serene oase, een meditatieve ruimte waarin Japanse invloeden zijn verwerkt. Combineer licht met schaduw en oud met nieuw voor een rustgevende sfeer.

“We hebben gezien dat de Japandi-stijl de afgelopen jaren steeds populairder is geworden, wat in lijn ligt met de overgang naar een bewustere en rustigere manier van leven. Met de Zen Reflections trendcollectie krijgt de Japandi-look een nieuwe insteek: futuristische elementen worden gecombineerd met symbolen uit het verleden, en reflecterende of zilverkleurige voorwerpen geven de look een bijna dromerig gevoel,” zegt Annica Wallin, Executive Creative Director bij Desenio.

SS24-trendcollecties-4
SS24-trendcollecties-5

Sweet Escape

De trendcollectie Sweet Escape nodigt je uit om je zorgen te vergeten, en te genieten van het zoete leven. Voeg nostalgie, optimisme en een vleugje escapisme toe aan je interieur met snoeperige pasteltinten en een retrovibe. Speel met vrolijke vormen en kleuren voor een frisse, eigenzinnige look.

“De trendcollectie Sweet Escape belichaamt het verlangen om te ontsnappen aan de problemen van het moderne leven en een meer eenvoudige, vrolijke en fantasievolle werkelijkheid te beleven. Snoeperige kleurtjes worden met elkaar gecombineerd en creëren een zoete look met een knipoog naar vervlogen tijden, die voor 2024 in een nieuw jasje is gestoken. Met een focus op spel en plezier hebben onpraktische interieurelementen wel degelijk een doel: ze scheppen vreugde en fascinatie,” zegt Annica Wallin, Executive Creative Director bij Desenio.

Meer informatie over de SS24 Art Trend-collecties vind je hier.