Trendz Najaar 2024

Trendz Najaar 2024 onthult programma en eerste designers Trendz Atelier

Het inspiratie- en inkoopmoment op het gebied van home deco & lifestyle, Trendz, heeft de eerste onderdelen van de aankomende najaarseditie op 25, 26 en 27 augustus 2024 bekendgemaakt. Zo zijn er presentaties van tijdgeestanalist Christine Boland, brancheadviseur wonen Anna Hutten van INretail, Stefanie van Pelt van Mrs e-commerce en Saskia Leemans van Cadeau Pakje In. Ook onthult Trendz een nieuw campagnebeeld met de trendkleuren van 2025 en is het Trendz Atelier, waar bezoekers unieke producten direct kunnen inkopen bij talentvolle designers, vernieuwd en hebben al ruim 300 merken hun deelname aan de komende najaarseditie bevestigd. 

Onthulling eerste programma onderdelen 

Tijdens Trendz Najaar worden de trendkleuren van 2025 en het aanbod van deelnemers en designers gepresenteerd in een vernieuwde Trendpresentatie, gestyled door TopInterieurOntwerpers. Bezoekers kunnen aanschuiven bij diverse talks en workshops op drie podia. Aan het woord komen onder meer tijdgeestanalist Christine Boland. Ze analyseert wat er nu gebeurt, waarom het gebeurt en wat de impact zal zijn op de toekomst. Met haar scherpe inzichten houdt ze je altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, zodat je moeiteloos ‘on trend(z)’ blijft. 

Andere inspirerende sprekers zijn bijvoorbeeld Anna Hutten van INretail die met haar presentatie van de woontrends de woonretailers helpt om vroegtijdig hun focus te bepalen. Van oriëntatie tijdens beurzen en inkoop tot de plannen voor de winkelinrichting en communicatie. Verder deelt Mrs e-commerce enkele geheimen hoe je met succesvol adverteren op Facebook en Instagram meer kunt verkopen. Cadeau Pakje In verzorgt samen met CollectivWarehouse en Kassaplan elke dag inpakworkshops. Bovendien is er een niet te missen Bloemen & Planten Podium waar bloemisten, tuincentra en groen- en bloemstylisten inspiratie kunnen opdoen voor hun business. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Koninklijke VBW, Plantion, Groothandelscentrum Plantion, Bloem&Blad, Jodeco Glass en Smithers-Oasis.

Nieuwe en terugkerende bedrijven 

Inmiddels hebben al ruim 300 merken hun deelname aan de najaarseditie van Trendz bevestigd, waaronder nieuwe en terugkerende deelnemers als ARELO thee & accessoires, Bomb Cosmetics, Bordy’s, Clayre & Eef, Dagros (met BOLTZE), Decostar | Countryfield, Gry & Sif, Heeej.nl, Housevitamin, Interhal Holding – Abodee, Joeff.nl, Mable Happiness, OOZOO Timepieces, SCENTS., Three Lilies BV – Kayori, Ter Steege, Tiseco en Yett Agenturen.

Eerste namen designers op Trendz Atelier

Het vernieuwde Trendz Atelier biedt bezoekers de kans om talentvolle ontwerpers te spotten die producten voor de winkel presenteren met een vernieuwende blik op home deco & lifestyle. De eerste designers zijn nu bekend: ‘Eggshell Ceramic & Meraki collection’ ontworpen door Atelier LVDW, ‘Grid and Wave Pillows’ ontworpen door Jasmijn Muskens en ‘Schuimlampen’ ontworpen door Sven Jansse. Meer informatie hierover is te vinden op de website van Trendz.

Trendz heeft ook een nieuw campagnebeeld dat gebaseerd is op de trendkleuren van de 2025 woontrend van bracheorganisatie INretail genaamd ‘Slow Life’. Rust, natuur en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Warme natuurlijke kleuren van de ruimtes worden aangevuld met pasteltinten. Verder is het campagnebeeld gerealiseerd in samenwerking met deelnemers CollectivWarehouse, Koninklijke VBW, Melano Jewelry, Plantion en Rogon Products.

Openingstijden Trendz Najaar 2024

Trendz Najaar 2024 is te bezoeken op zondag 25 augustus van 10.00 tot 17.00 uur, op maandag 26 augustus van 10.00 tot 22.00 uur en op dinsdag 27 augustus van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Tickets registreer je hier.