Studio Savanna

Desenio lanceert fotokunstcollectie Studio Savanna

Met trots presenteert Desenio de lancering aan van de nieuwste fotokunstcollectie Studio Savanna! Deze collectie neemt ons mee naar de afgelegen en ongerepte Afrikaanse landschappen en wilde dieren van Tanzania. We krijgen een uniek kijkje in de wereld van een aantal wilde dieren die in de savanne leven, zoals Afrikaanse olifanten en leeuwen.

Heel spannend om deze fotoproductie te plannen

“Het was heel spannend om deze fotoproductie te plannen; het was een ervaring als geen ander. Het werken op de set als fotograaf vraagt natuurlijk altijd een zekere mate van improvisatie, je kunt niet alles plannen. Maar in dit geval had ik geen enkele controle, we waren letterlijk op het grondgebied van iemand anders. Daardoor is elke foto in deze collectie een uniek en openhartig moment”, zegt fotograaf David Jerner.

Het nationale park Serengeti

Het fototeam van Desenio reisde naar Tanzania en het nationale park Serengeti om wilde dieren in hun natuurlijke habitat vast te leggen, en unieke natuurposters te creëren met een klassieke look die bij elk huis past.

“We wilden deze geweldige dieren in hun eigen wereld fotograferen, en de magie op zo’n plek vangen. Deze fotoproductie leverde ons veel herinneringen en magische fotokunst op”, zegt Executive Creative Director Annica Wallin.

Decoreer je huis met natuurfoto’s van Studio Savanna! Kijk even mee naar een aantal pareltjes uit deze geweldige nieuwe collectie.

Studio Savanna-2
Studio Savanna-3
Studio Savanna-4
Studio Savanna-5

Kijk voor meer informatie over de Desenio Studio Savanna collectie op de website.