De Witte Lietaer

De Witte Lietaer brengt een vleugje renaissance in de slaapkamer

Met het nieuwe dekbedovertrek Olivia van De Witte Lietaer breng je een vleugje renaissance in je slaapkamer. Het opvallende oranje, gecombineerd met grijstinten en dieppaars, geeft een dromerige sfeer uit vervlogen tijden. Renaissance betekent letterlijk wedergeboorte. En dat is precies wat een goede nachtrust met je doet, je als herboren laten voelen.

Lichtgewicht katoen-satijn

Het Olivia dekbedovertrek van lichtgewicht katoen-satijn voelt zacht aan op je huid en valt soepel om je lichaam. De satijnbinding geeft een chique zijdeglans wat zorgt voor een luxe uitstraling. Olivia is verkrijgbaar in vele trendy kleuren. De getoonde unikleur is Rooibos-oranje waarmee je een elegante look met een mysterieus tintje creëert.

Warmteregulerend en vochtabsorberend

Dankzij de warmteregulerende en vochtabsorberende eigenschappen biedt het overtrek een aangename warmte en draagt het bij aan een heerlijk slaapcomfort. Dekbedovertrek Olivia heeft een wijde flessenhals en kan daardoor makkelijk over het dekbed worden getrokken. Het laat zich eenvoudig strijken en het kreukt nauwelijks. Het dekbedovertrek wordt geleverd inclusief kussenslopen.

Naast Olivia-serie ook badhanddoeken

De sprankelende Smart Collection van De Witte Lietaer bevat naast de Olivia-serie ook badhanddoeken (Hélène, Stéphanie, Ophélia) en badmatten (Pacifique) die qua kleur helemaal op elkaar zijn afgestemd. Hoe leuk is het om je dekbeddenset in de slaapkamer helemaal te matchen met de badhanddoeken in de badkamer. Naast het comfort is er eveneens voor ieder interieur een passende kleur ontwikkeld.

Prijs en beschikbaarheid

De Witte Lietaer Olivia uit de Smart Collection (240 x 220 cm) wordt inclusief twee kussenslopen verkocht en is verkrijgbaar in diverse interieurwinkels en webshops. De samenstelling van de dekbedden bestaat uit 100% katoen-satijn. De Olivia set heeft een winkeladviesprijs van €129,95.

Meer design artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS travelrubriek! Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!