De Witte Lietaer

Verander je slaapkamer in een vorstelijke suite

De temperaturen zijn weer aan het dalen en de herfst staat voor de deur. Dat betekent dat het weer tijd wordt om het binnenshuis extra gezellig te maken. Wij hebben alvast een tip voor de slaapkamer. Een tikje aristocratisch, zo zou je het nieuwe dekbedovertrek Rex uit de najaarscollectie van De Witte Lietaer wel kunnen noemen. Het koningsblauwe dessin is voorzien van een subtiel kroontje, bescheiden zoals het echte adel betaamt. Door de combinatie met warm okergeel krijgt je bedding een vorstelijke sprankeling. Zo creëer je met de Rex in een handomdraai een totaal andere en luxe beleving van de slaapkamer.

Gemaakt van 100% katoen-satijn

Dekbedovertrek Rex is gemaakt van 100% gekamd katoen-satijn, een duurzame stof met een luxe uitstraling. Wat is gekamd katoen/garen? Bij gekamde garens is er na het kaarden een bijkomende processtap bij die ervoor zorgt dat de korte vezels verwijderd worden en de vezels mooier evenwijdiger liggen dan bij enkel kaarden. Het katoen-satijn is geweven met 200 draden per inch², 120 g/m².

De satijnbinding geeft de stof een chique glans en elegante look. De stof voelt heerlijk zacht en soepel op de huid. Katoen-satijn is goed ademend en vochtabsorberend wat bijdraagt aan een heerlijk slaapcomfort, het zorgt voor warmte in de winter maar geeft ook verkoeling tijdens de wellicht nog komende warmere nachten.

Het stijlvolle dekbedovertrek is voorzien van een extra brede flessenhalssluiting waardoor ook het uiteinde van het matras onder het mooie design verdwijnt. Het dubbelzijdige bedlinnen wordt in verschillende afmetingen geleverd, inclusief kussenslopen met tweezijdige afwerking.

Over De Witte Lietaer

De Witte Lietaer is een Belgische huislinnenproducent en bestaat al sinds 1898. Het bedrijf staat bekend om haar hoge kwaliteit textiel, geproduceerd met oog voor detail en gemaakt met kwalitatieve, duurzame materialen. Betaalbare luxe met het accent op ‘harmonious living’ waarbij collecties mooi op elkaar aansluiten. De Witte Lietaer heeft een breed assortiment aan bad-, tafel-, keuken- en bedlinnen voor ieder interieur. Een aantal collecties worden ook geleverd aan bekende internationale hotels zoals het Amsterdam Amstel Hotel.

Verkrijgbaar in interieurwinkels en webshops

Het De Witte Lietaer Rex dekbedovertrek (240 x 220 cm) inclusief twee kussenslopen is verkrijgbaar in diverse interieurwinkels en webshops. voor een adviesprijs van €149,95. Wil je meer informatie en stijladvies? Kijk dan even op www.dwl.be.

De Witte Lietaer

Images: De Witte Lietaer
Meer design artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS designrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!