MelanO viert de zomer

MelanO verrast met een compleet nieuwe collectie, een limited edition en een aanvulling op de populaire Twisted collectie. Lifestyle NWS laat je de zomercollectie 2014 zien, daar word je hebberig van…

Full colour

De Vivid collectie bestaat uit diverse ringen en gekleurde zettingen van edelstaal in combinatie met synthetische hars. De kleuren uit de collectie sluiten naadloos aan bij de fashion trends van dit moment, zoals bijvoorbeeld; nude, warm taupe, fris turquoise, stijlvol groen en fel geel. Combineer een zelf samengestelde Vivid ring met je favoriete beach outfit of match een ring met je little black dress. Voor iedere vrouw zijn er vele mogelijkheden om een unieke look te creëren.
Complete ring al vanaf €32,50 per stuk.

 

Melano7

Melano6

melano5

WK 2014

Met het WK voetbal in het vooruitzicht introduceert MelanO een limited edition zetting voor de Twisted collectie. Perfect voor de vrouw die fashionable voor de dag wil komen tijdens de WK wedstrijden en feestjes.
€17,50 per stuk.

melano2

Studs zijn nog steeds hot!

Ga voor een stoere look met de nieuwe Twisted zetting in de vorm van een stud. Combineer een rosegouden stud met een ring van keramiek voor een stoere, maar classy uitstraling.
€14,95 per stuk.   

Melano1

 

Royal chic

Met de klassieke en verfijnde zettingen in de vorm van een kroontje geef je elke outfit een luxe look en feel. Ga je voor royal blauw of voor fuchsia chic?
€17,50 per stuk.

melano3 melano4

 

Over MelanO

Het combineren en variëren staat centraal binnen de verschillende MelanO collecties die allen passen binnen het kenmerkende, verwisselbare concept. Voor iedere vrouw zijn er vele mogelijkheden om een unieke look te creëren. MelanO is te koop in meer dan 400 luxe bijouterieën en juweliers in Nederland. Internationaal is MelanO ook goed vertegenwoordigd; MelanO wordt namelijk verkocht in tien verschillende landen.

Volg jij Lifestyle NWS al op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest voor het laatste lifestyle nieuws?