Lash Revitalizing Serum

Lancôme lanceert Lash Revitalizing Serum

Lancôme, al sinds 1967 wereldwijd een autoriteit op het gebeid van mascara’s, weet als geen ander hoe belangrijk onze wimpers zijn. Steeds vaker kiezen wij vrouwen voor lash extensions, een wimperlift, nepwimpers of ze gebruiken een wimperkrultang. Maar naar verloop van tijd kunnen deze behandelingen zowel de lengte en dikte van de wimpers als de dichtheid van het wimperrijtje beïnvloeden. Lancôme kondigt dan ook met trots haar nieuwe Lash Revitalizing Serum aan, een vier weken herstelkuur voor overbelaste wimpers.

Transformeer je wimpers in slechts 4 weken

Alle soorten wimperhaartjes zijn gevoelig voor schade. Of dat nu door veroudering ontstaat of door lash extensions, kleurbehandelingen of een wimperlift. Al deze factoren staan erom bekend zowel de dichtheid, de lengte als de dikte van de wimpers te kunnen beïnvloeden. Het is tijd om het lot van jouw wimpers te keren met het Lash Revitalizing Serum: een voedende formule en een unieke keratine-oplossing om de wimpers te revitaliseren en te versterken.

Geïnspireerd door een vooruitstrevende keratine- wetenschap is het serum het resultaat van de decennialange expertise van Lancôme, vertaald naar een super innovatieve formule om de wimpers te verzorgen, te revitaliseren en te versterken. Sterkere, meer compacte wimpers en een ogenschijnlijk voller wimperrijtje in slechts vier weken.

Een complete wimper make-over

Zowel onze wimpers als onze haren zijn opgebouwd uit keratine, dat voornamelijk uit aminozuren bestaat. Geïnspireerd door deze keratine haarwetenschap, heeft Lancôme de vier meest geconcentreerde aminozuren – die van nature ook in eigen wimperhaartjes aanwezig zijn – geselecteerd om een krachtige, versterkende formule te ontwikkelen: arginine, glutaminezuur, proline en serine.

Om een effectieve, revitaliserende wimperverzorging te ontwikkelen is ook madecassoside (ook wel cica genoemd, een plantaardig extract uit Centella Asiatica tijgergras), hyaluronzuur, en stamcellen uit rozen aan de formule toegevoegd. Het resultaat is een krachtige dosering van een versterkende, beschermende, revitaliserende en voedende formule om beschadigde wimpers de transformatie te geven die ze nodig hebben.

Bewezen effectiviteit en geschikt voor gevoelige ogen

Gebaseerd op Lancôme’s unieke kennis; het nieuwe Lash Revitalizing Serum is oogheelkundig getest en geschikt bevonden voor de meest gevoelige ogen en beschadigde wimpers. Bij een tweemaal daagse applicatie zorgt het serum in slechts vier weken voor een complete transformatie.

Gebruik van het Lash Revitalizing Serum

breng het serum twee keer per dag aan, van wortel tot punt, zowel het bovenrijtje als de wimpers onder (langs de waterlijn) – wacht dan 1 1⁄2 minuut voor je make- up aanbrengt. Het serum kan ook in combinatie met behandelingen als lash extensions, een wimperlift of ‘wimper verven’ gecombineerd worden.

Bij consumententest*, na vier weken1:

  • 90% geeft aan dat hun beschadigde, overbelaste wimpers weer hersteld leken. 88% geeft aan dat de wimpers gevoed voelen.
  • 87% geeft aan dat het wimperrijtje versterkt lijkt.
  • 83% bemerkt minder wimperuitval bij de make-upreiniging.
  • 80% bemerkt dat de wimpers verdubbeld lijken.
  • 80% geeft aan dat de wimpers gerevitaliseerd voelen.

Bij klinische testen, na acht weken, zijn met het serum de volgende resultaten bereikt: +17.9% toename in de vitaliteit aan het oppervlak.
+12.5% toename in de regelmaat van het oppervlak.

https://youtu.be/vVmQ07_flfg
*Consumenten zelfstudie, 100 vrouwen
Images: Lancôme Paris
Meer beauty artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS beautyrubriek! Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!