Ardell Aqua Lashes

Ardell Aqua Lashes: de eerste kunstwimpers die je aanbrengt met water

Ardell heeft haar collectie Aqua Lashes gelanceerd. De eerste door water geactiveerde kunstwimpercollectie. Deze innovatieve collectie is ontworpen om je binnen enkele seconden prachtige wimpers te geven zonder het gebruik van wimperlijm, alleen water.

Hoe werken de Ardell Aqua Lashes

Je hebt geen lijm nodig om de wimpers aan te brengen, alleen water. Dit maakt het aanbrengen ontzettend snel en gemakkelijk. Perfect voor zowel de beginner als de professional op dit gebied.

De Aqua Lashes zijn voorzien van een wimperband met een lijmrand, die geactiveerd wordt door water. Pas eerst de wimper aan naar de vorm van je oog door de uiteinden af te knippen. Dompel vervolgens de band gedurende 5-15 seconden volledig in lauw water en breng aan op je wimperlijn.

Wil je ze weer verwijderen? Dompel een wattenstaafje in water en breng het aan op de wimperband. Zo kun je de wimpers voorzichtig weer verwijderen van je oogleden.

De zes verschillende stijlen

Deze gloednieuwe collectie bevat wimpers in zes verschillende stijlen, van subtiel tot vol volume. De wimpers hebben taps toelopende punten en een zwarte wimperband voor een eyeliner effect. Voor iedereen en iedere gelegenheid een geschikte look.

  • Style 340: Medium volume & lengte. Deze set zorgt voor een oogopenend effect
  • Style 341: Licht extra volume, medium lengte. Deze set zorgt voor een oogverlengend effect
  • Style 342: Maximaal volume, extra lange lengte. Deze set zorgt voor een dramatisch oog-openend effect
  • Style 343: Vol volume, extra lang verspringende lengte. Daarnaast heeft deze set een langere ronde vorm in het midden dat zorgt voor een open blik
  • Style 344: Medium volume, korte lengte. Deze set zorgt voor een instant heldere oogopslag.
  • Style 345: Vol volume, lange lengte. De wimperhaartjes van deze set zijn dicht opeengepakt, de aandacht wordt direct op je ogen gevestigd.

De Ardell Aqua Lashes collectie is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van €6.99 per paar. Kijk voor meer informatie op de website van Ardell.