Lancôme Teint Idôle Ultra Wear Sticks

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Sticks

Eén stick, en zo veel manieren om deze te gebruiken: Teint Idôle Ultra Wear Stick Foundation is wereldwijd al jaren bij vele vrouwen zeer geliefd. En nu wordt het ‘on the go’ icoon opnieuw uitgebracht. Met dezelfde prijswinnenede formule, en dezelfde complete collectie aan tinten. Maar er zijn wel degelijk verbeteringen: Teint Idole Ultra Wear Stick is namelijk vanaf nu voorzien van een luxe, professionele verpakking inclusief een ingebouwd Kabuki-penseel. En het allerleukste: de Teint Idole Ultra Wear Sticks collectie is aangevuld met een aantal prachtige nieuwe blushers & highlighters.

Teint Idole Ultra Wear Stick Foundation

Het dekt, camoufleert en is geschikt om te contouren: de prijswinnende formule van de Teint Idole Ultra Wear Stick Foundation. Zoals je in de inleiding van dit artikel al kon lezen, is deze foundation topper nu nog beter dankzij de nieuwe verpakking en de professionele applicator. De daarnaast verbeterde formule belooft ons het volgende:

  • Ultra langhoudende hold: de foundation zorgt voor een 24-uurs dekking.
  • Ultra matterend: de foundation zorgt voor een superieure controle van glimzones, zodat de huid de hele dag een fluwelen finish behoudt.
  • Ultra comfortabel: de crème-naar-poeder formule vermengt naadloos met de huid.
  • Ultra veelzijdig: de multifunctionele stick voor zorgt voor subtiele touch-ups gedurende de dag maar ook onderweg.
  • Ultra hechtende finish: de formule past zich gelijkmatig aan de huid aan en de finish is glimvrij zonder de huid uit te drogen.
Teint Idôle Ultra Wear Stick Foundation

Teint Idole Ultra Wear Blush Sticks

De Teint Idole Ultra Wear lijn is uitgebreid met Blushers die elke huidskleur een warme, levendige gloed geven. De Blushers bezitten dezelfde on-the-go formule als de foundation en is dus net zo multifunctioneel te gebruiken en aan te brengen. De nieuwe Teint Idole Ultra Wear Blush Sticks zijn verkrijgbaar in de tinten 01 Ambitious Pink, 02 Daring Peach en 03 Wild Ruby.

Teint Idôle Ultra Wear Blush Sticks

Teint Idole Ultra Wear Highlighter Sticks

Laat jouw look shinen waar je ook bent. Voeg binnen een handomdraai een stralende, heldere glow toe om jouw make-up look helemaal compleet te maken. De nieuwe Highlighter Sticks zijn verkrijgbaar in de tinten 01 Vibrant Lilac, 02 Intense Gold en 03 Generous Honey.

Teint Idole Ultra Wear Highlighter Sticks
Kijk voor meer informatie over deze collectie op de website van Lancôme.