Idôle Now

Lancôme IDÔLE NOW Eau De Parfum Florale

In 2019 heeft Lancôme een nieuwe damesgeur volledig toegewijd aan een nieuwe generatie vrouwen die de bestaande regels van empowerment wist op te schudden. Ambitieus maar genereus, sterk maar inclusief, herdefiniëren zij de betekenis van zelfverwezenlijking door niet alleen hun eigen dromen te uiten maar ook door andere vrouwen in staat te stellen hun dromen na te jagen (op hun eigen voorwaarden). Door de jaren heen is deze steeds groter wordende community een inspiratiebron gebleken voor Idôle. Hierdoor is het dé geur geworden door voor een ’toekomst in wording’ symbool staat. Lancôme heeft zojuist de nieuwste variatie gelanceerd: Idôle Now.

De noodzaak voor een nieuwe wereld

En nu, anno 2023 is de noodzaak voor een nieuwe wereld nog nooit zo sterk geweest. Het is nú de tijd om erin mee te gaan. Met de lancering van deze nieuwe geur Idôle Now komt Lancôme ook op voor duurzame parfumcreaties en belichaamt deze introductie tegelijkertijd de waarden van de Idôle-community.

Geïnspireerd door een betere toekomst, brengt Idôle Now het onstuitbare verlangen over, door middel van de geur én de campagne, om zich aan te sluiten bij deze niet te stoppen beweging van een collectief van vrouwen die al hun kracht bij elkaar verzamelen en hun power weten te bevrijden.

Een nieuwe flacon om de dag te plukken

Geïnspireerd door het licht van een nieuw ochtendgloren verschijnt Idôle Now in een nieuwe flacon met sprankelende looks die aan de warme kleuren van een vurige zonsopgang doen denken. Met elke nieuwe dag ontstaat er immers telkens weer een nieuwe kans om erin mee te gaan. Daarom zijn de metallic beugels dit keer weggelaten en heeft de iconische flacon een nieuwe dop. Daarnaast bevat de flacon een kleurverloop waarbij de lak van boven naar beneden in intensiteit toeneemt.

De bloem van de toekomst: geïnspireerd op de natuur, versterkt door de wetenschap

De geurcompositie is een startsein voor nieuwe horizonten in de moderne parfummakerij. Het voegt nieuwe facetten toe aan het keuzepalet van de parfumeur en presenteert deze in een krachtige geur. Deze nieuwe variatie, een nieuwe kijk op de bloemige elementen van de originele Idôle, is rijker, meer gedurfd en meer toegewijd dan ooit tevoren aantik een drietal van iconische ingrediënten, versterkt door de wetenschap. De versterkte roos, de natuur-geïnspireerde orchidee en tot slot het uitvergrote vanille duo.

De nieuwe, bloemige geur Idôle Now bevat de sappige frisheid van een perenakkoord, en de helderheid van het iconische clean akkoord en de sprankelende houtachtige geur van patchoeli.

Meer informatie over Idôle Now vind je hier.