Burberry hero-2

BURBERRY HERO Eau De Toilette & HERO Eau De Parfum

Net gelanceerd in Nederland: BURBERRY HERO Eau De Toilette & Eau De Parfum. Deze krachtige geuren van BURBERRY hebben o.a. in Engeland en België, waar ze vorig jaar al gelanceerd zijn, de Beauty Award als beste mannengeur gewonnen. En dat begrijpen wij helemaal, want wij hebben al uitgebreid kennis mogen maken met deze overheerlijke nieuwe mannengeuren.

BURBERRY HERO Eau De Toilette

De geur opent met stralend bergamot dat versterkt wordt met jeneverbes en zwarte peper. Deze bruisende opening krijgt verdieping met een hart van warm cederhout afkomstig uit drie verschillende streken: Virginia, het Atlasgebergte en de Himalaya.

‘BURBERRY HERO staat voor de dualiteit tussen kracht en gevoeligheid. Een geur die staat voor de tijdloosheid van BURBERRY en tegelijkertijd voor het gevoel van moderniteit. De geur drukt de dierlijkheid uit die in iedere man schuilt, naast oprechte menselijkheid.’ Aldus Aurélien Guichard, Parfumeur.

Wij zijn het hier helemaal mee eens, wat een heerlijke frisse krachtige mannengeur is dit. Krachtig, maar absoluut niet overheersend. Wat ons betreft een geur voor de volwassen man: je vader, je partner, je beste vriend. Een heerlijke dagelijkse geur voor een man die het fijn vindt om zich gedurende de dag te omringen met een vleugje pure mannelijke frisheid, zonder dat het overheersend wordt.

Burberry Hero Eau De Parfum

‘Mijn inspiratie voor BURBERRY HERO Eau De Parfum was mijn herinnering aan het bos van Landes, waar pijnbomen dicht bij de oceaan groeien. De geur van de dennennaalden samen met het spoor van warm zand en de zeelucht was het aroma dat ik wilde recreëren. Voor mij staan de sensuele en gekristalliseerde harsen in de geur voor de kracht van het opnieuw verbinden met je natuurlijke instinct.’
Aldus Aurélien Guichard, Parfumeur.

De geur bevat als kenmerkende basis een drietal warme cederhoutoliën met als hoogtepunt een fris en stralend crescendo. De levendige opening van dennennaalden vermengt zich met benzoë en wierook, waardoor een intense fusie van diepe sensualiteit ontstaat.

Een frisse dennengeur is inderdaad het eerste dat je tegemoet komt wanneer je de flacon opent. Wanneer dit langzaam wegebt, komen de meer zoete en sensuele cederhoutoliën en wierook naar boven. Wat ons betreft is de Eau De Parfum dan weer uitermate geschikt voor een etentje buiten de deur, een zwoele date night, of een ander (speciaal) avondje uit.

Prijs en beschikbaarheid

De geuren zijn verkrijgbaar in 150 ml, 100 ml en 50 ml.

BURBERRY HERO EAU DE TOILETTE 50ml – €84
BURBERRY HERO EAU DE TOILETTE 100ml – €114
BURBERRY HERO EAU DE TOILETTE 150ml – €137

BURBERRY HERO EAU DE PARFUM 50ml – €93
BURBERRY HERO EAU DE PARFUM 100ml – €130
BURBERRY HERO EAU DE PARFUM 150ml – €156

Alle varianten zijn verkrijgbaar bij de geautoriseerde BURBERRY Parfums (online)parfumerieën en -warenhuizen. Meer informatie vind je hier.