BVLGARI Omnia Crystalline

Een stralend nieuw hoofdstuk voor BVLGARI OMNIA

De BVLGARI OMNIA collectie ondergaat haar meest gedurfde evolutie tot nu toe, want de drie kenmerkende geuren, Crystalline, Amethyste en Coral, worden in het licht gezet met de Reveal Your Light-campagne, met een nieuw gezicht en een opnieuw ontworpen flacon en verpakking. Ondergedompeld in de glans van een fris perspectief is het de ideale uitnodiging om de onnavolgbare geuren te herontdekken.

BVLGARI onthult voor haar meest stralende parfums, de wereldberoemde Omnia collectie, een nieuw design, campagne en ambassadeur. De klassiekers zijn geïnspireerd op gekleurde edelstenen en de uitstraling van de meest delicate bloemen getransformeerd in kostbare druppels licht.

Een stralend nieuw hoofdstuk voor BVLGARI OMNIA

Omnia betekent ‘alles’ in het Latijn en vanzelfsprekend is de collectie van BVLGARI allesomvattend. Een baanbrekende uiting van creativiteit die tot leven komt rond drie unieke edelstenen: bergkristal, amethist en koraal. Elke exquise steen is vertaald in een fascinerende, veelzijdige geur. Het parfum is tot in perfectie bewerkt en is vol van uitbundigheid van de natuurlijke edelstenen, vertaald in de vorm van een geur. Het ontdekken van de drie geuren van de Omnia Collectie is een reis, die nu stijgt naar een ongekend hoogtepunt door de nieuwe luxe uitstraling.

De geurcollectie

Meesterparfumeur Alberto Morillas heeft zijn eigen iconische twist gegeven aan de BVLGARI OMNIA-collectie die verwijzen naar de drie verschillende edelstenen, elk in lijn met een bloem.

BVLGARI Omnia Crystalline

BVLGARI Omnia Crystalline roept de zuiverheid en helderheid van bergkristal op en is een lichtgevend Eau de Toilette geïnspireerd door de transparantie van de lotusbloem, gesublimeerd door de luchtige uitstraling van een witte pioenroos.

BVLGARI Omnia Amethyste

BVLGARI Omnia Amethyste drukt de zachte glans en het nobele raffinement van amethist uit. Het parfum doet denken aan een ongelooflijk genuanceerd boeket dat de myriade geuren belichaamt van Iris tuinen bedekt met ochtenddauw.

Voor BVLGARI Omnia Coral

Voor BVLGARI Omnia Coral liet Alberto Morillas zich inspireren door de zonnevitaliteit van roodkoraal en brengt de gloeiende energie van de levendige edelsteen tot leven in een opvallende geur. Stralend en kleurrijk als koraal, omvat de bloemig-fruitige Eau de Toilette alle levendigheid van de natuur door de heldere aura van hibiscusnoten.

De Flacon

Het nieuwe flaconontwerp is een eerbetoon aan de iconische vorm van Omnia. Twee afneembare ringen vloeien in elkaar over en onthullen de verstuiver van het parfum. De twee cirkels zijn verstrengeld in een eindeloze dans, speels en kostbaar. Het ontwerp vertegenwoordigt het oneindigheidssymbool. Een elegante roségoudkleurige omlijsting op de cap brengt het DNA van Bulgari als juwelenhuis in kaart bij een van de meest iconische geurcollecties.

Als je de flacon tegen het licht houdt, zie je de luchtige transparantie van het parfum en wordt het een unieke schat.

She is Luminous

Voor de Reveal Your Light-campagne is actrice Cailee Spaeny gekozen om de geest van Omnia te belichamen. Met haar hoofdrol in Sofia Coppola’s aankomende film Priscilla, over Elvis Presley’s vrouw en muze, heeft de 24-jarige de aandacht van Hollywood getrokken met haar veelzijdigheid en moeiteloze authentieke gloed.

Als rijzende ster is Spaeny de perfecte ambassadrice voor de vernieuwde Omnia Collectie, die op prachtige wijze de essentie van de legendarische BVLGARI OMNIA Fragrance Collection uitstraalt.

Waar en wanneer?

Vanaf 25 augustus 2023 is de nieuwe BVLGARI Omnia collectie verkrijgbaar in selectieve parfumerieën in de formaten:

Bulgari Omnia – 30ml – €73,00
Bulgari Omnia – 50ml – €97,00
Bulgari Omnia – 100ml – €135,00

Meer informatie over de nieuwe BVLGARI Omnia collectie vind je hier.