Charlotte tilbury mascara

Charlotte Tilbury lanceert nieuwe Pillow Talk Push Up Lashes! mascara

Charlotte Tilbury heeft een mooie verrassing voor alle Pillow Talk-liefhebbers: een prachtige aanvulling op de Pillow Talk-collectie. Een wondermascara die onmiddellijk volume en lengte aan je wimpers geeft voor een 24-uurs lifteffect. De mascara is ontwikkeld met een innovatieve, elastische en gebruiksvriendelijke borstel voor de wimpers van je dromen.

Make-up magie voor je wimpers

Het laat je ogen er groter, helderder en wakkerder uitzien. Deze mascara geeft een intensiteit aan het oog waardoor elke oogkleur eruit springt. Het is een schoonheidsversterker voor je ogen en je wimpers. De superzwarte tint verdikt het uiterlijk van de wimperwortels en creëert een dubbel wimperlijneffect. Wij zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen met deze nieuwe mascara, laat het ons vooral weten in de comments onder dit artikel! Pillow Talk Push Up Lashes! mascara is vanaf nu verkrijgbaar voor de adviesprijs van €29,- per stuk.

Charlotte Tilbury’s Magic Serum Crystal Elixir

Kun jij net als wij geen genoeg krijgen van Charlotte Tilbury make-up producten? Lees dan ook nog even het artikel dat wij schreven over eerder dit jaar geintroduceerde Magic Serum Crystal Elixir. Dit serum is de wetenschap die je huid nodig heeft voor een stralende, gehydrateerde, jeugdig ogende huid. De speciale crystal-infused formule is ontworpen in nauwe samenwerking met deskundige wetenschappers en wereldwijd gerenommeerde huidspecialisten. Geïnspireerd door holistisch welzijn en de helende kracht van licht en energie is Charlotte’s Magic Serum Crystal Elixir doordrenkt met een kristalcomplex van maansteen, robijn, rozenkwarts, kristalkwarts en amethist.

Eye Colour Magic

Onlangs publiceerden wij ook een artikel over de gloednieuwe Eye Colour Magic-producten van Charlotte Tilbury. Deze lancering bestond uit vier gloednieuwe Luxury Palettes voor de ogen en nieuwe bijpassende Liner Duo’s. Maak blauwe ogen blauwer, groene ogen groener, hazelnoot gekleurde ogen meer goud en bruine ogen magischer.

Images: Charlotte Tilbury
Meer beautynieuws? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS beautyrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!