charlotte tilbury eye colour magic

Charlotte Tilbury lanceert nieuwe Eye Colour Magic-producten

De Britse make-up artist Charlotte Tilbury is een bekende naam in de mode- en beautyindustrie. Naast haar rol als visagist van sterren, heeft ze ook haar eigen lijn met make-up en huidverzorging. En nu komt een van onze favoriete make-up merken met een aantal prachtige nieuwe producten. Maak blauwe ogen blauwer, groene ogen groener, hazelnoot gekleurde ogen meer goud en bruine ogen magischer met Charlottes nieuwe Eye Colour Magic-producten. Deze lancering bestaat uit vier gloednieuwe Luxury Palettes voor de ogen en nieuwe bijpassende Liner Duo’s die met een matte én metallic kant zijn aan te brengen.

Voor iedere oogkleur iets speciaals

Charlotte Tilbury heeft de transformerende kracht van make-up gecombineerd met de psychologie en wetenschap van kleur om het kleurenwiel te decoderen en ieders oogkleuren uit te lichten of te contrasteren. De nieuwe Luxury Palettes (adviesprijs €54,- per stuk) en Liner Duo’s (adviesprijs €28,- per stuk) zijn verkrijgbaar in de onderstaande vier verschillende kleuren. Mocht je een van de vier aan willen schaffen, dan adviseren wij je zeker om even helemaal naar het einde van dit artikel te scrollen.

  • Copper Charge
  • Green Lights
  • Mesmerising Maroon
  • Super Blue

Maar beelden spreken uiteraard nog veel meer dan woorden, kijk even mee naar deze mooie nieuwe collectie. Geen idee hoe je hier een stijlvolle make-up look mee kunt creëren? Ook daar heeft Charlotte Tilbury bij nagedacht, scroll even naar beneden en spot de uitgebreide video tutorial die Charlotte zelf heeft opgenomen.

Copper Charge

Eye Colour Magic-1

Green Lights

Eye Colour Magic

Eye Colour Magic

Mesmerising Maroon

Eye Colour Magic Charlotte Tilbury

Eye Colour Magic Charlotte Tilbury

Super Blue

Eye Colour Magic Charlotte Tilbury-8 Eye Colour Magic Charlotte Tilbury-8

Eye Colour Magic tutorial

Om de praktische producten nog meer tot leven te laten brengen, deelt Charlotte de onderstaande video tutorial. Ga er dit weekend eens even lekker voor zitten om zelf thuis te experimenteren met de nieuwe kleuren.

Good luck!
Xoxo
Team Lifestyle NWS

Meer beauty artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS beautyrubriek! Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!