Charlotte Tilbury Magic Serum Crystal Elixir

Charlotte Tilbury introduceert nieuwe Magic Serum Crystal Elixir

Onlangs publiceerden wij een artikel over de gloednieuwe Eye Colour Magic-producten van Charlotte Tilbury. Deze lancering bestond uit vier gloednieuwe Luxury Palettes voor de ogen en nieuwe bijpassende Liner Duo’s. Vandaag hebben wij weer spannend nieuws rondom dit mooie merk: de introductie van Charlotte Tilbury’s Magic Serum Crystal Elixir.

Dit serum is de wetenschap die je huid nodig heeft voor een stralende, gehydrateerde, jeugdig ogende huid. De speciale crystal-infused formule is ontworpen in nauwe samenwerking met deskundige wetenschappers en wereldwijd gerenommeerde huidspecialisten om de meest universele huidproblemen aan te pakken en klinisch geteste, zichtbare resultaten te leveren.

4 x meer hydratatie dan Hyaluronzuur

De nieuwe Magic Serum Crystal Elixir bevat het legendarische Tilbury Magic 8-complex, samen met een nieuwe reeks baanbrekende wetenschappelijke ingrediënten en plantadaptogenen om helderheid, uitstraling, textuur en veerkracht van de huid aan te pakken. Het nieuwe serum bevat Polyglutaminezuur dat vier keer meer hydratatie geeft dan Hyaluronzuur. Geïnspireerd door holistisch welzijn en de helende kracht van licht en energie is Charlotte’s Magic Serum Crystal Elixir doordrenkt met een kristalcomplex van maansteen, robijn, rozenkwarts, kristalkwarts en amethist.

Over Charlotte Tilbury

Charlotte heeft altijd het belang van dagelijkse huidrituelen met de juiste huidverzorgingsproducten verkondigd. In 2013 begon Charlotte Tilbury Beauty met één huidverzorgingsproduct, Charlotte’s Magic Cream, dat sindsdien meermaals is bekroond en een van haar internationale bestsellers is geworden. De iconische vochtinbrengende crème, die elke twee minuten wordt verkocht, inspireert nog steeds elk huidverzorgingsproduct dat Charlotte sindsdien op de markt heeft gebracht. Wij zijn heel benieuwd wat er allemaal nog gaat volgen.

Charlotte’s Magic Serum Crystal Elixir is verkrijgbaar voor €72,- (30 ML). 

Charlotte Tilbury

 

Meer beautynieuws? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS beautyrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!