Kerstcadeaus voor hem

Kerstcadeaus voor hem

Eerlijk is eerlijk; cadeaus voor hem zijn meestal net even iets lastiger te bedenken dan cadeaus voor haar. Wij krijgen natuurlijk regelmatig nieuwtjes over de laatste trends ‘voor hem’ binnen op de redactie. Wij bieden jullie dan ook graag inspiratie op dit gebied. Daarom hierbij een artikel met vijf stijlvolle kerstcadeaus voor hem.

ekster

EKSTER Holiday Gift Bundle

Al eens gehoord van het merk EKSTER? Het merk is opgericht in Amsterdam, een nieuw Nederlands merk dus. Ze verkopen diverse luxe accessoires voor mannen en speciaal voor de feestdagen bieden ze zogenaamde Holiday Gift Bundles. Dit zijn ontzettende leuke stijlvolle pakketjes met een EKSTER portemonnee, een tracker card, een sleutelhouder, een sleutel tracker, en een speciale geldclip. Dit alles wordt geleverd in een mooie stoffen giftbag. Het pakket is overigens in diverse uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar, hartstikke leuk.

Beats Powerbeats Pro

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: de Beats Powerbeats Pro zijn echt de allerbeste oordoppen die je op dit moment kunt krijgen wat ons betreft. Ze zitten heerlijk, je kunt er mee hardlopen en ze bieden een fantastisch geluid voor alle muzieksoorten. Deze oordopjes zijn volledig draadloos, waardoor er geen kabel in je nek of langs je lichaam hangt. Dankzij de H1 chip verbind je de oordopjes binnen enkele seconden draadloos met je iCloud apparaten, zoals een Macbook of iPhone. De chip geeft je ook toegang tot Siri. De totale batterijduur is 9 uur. Na 15 minuten opladen gebruik je ze weer voor 4,5 uur. Een echte tip wat betreft kerstcadeaus voor hem dus.

arie boomsma

Arie Boomsma: Volhard

Een boek om het nieuwe jaar extra goed te beginnen, dat is natuurlijk altijd een goed cadeau. Arie Boomsma heeft afgelopen november zijn nieuwe boek “Volhard” uitgebracht. Hij beschrijft hoe je die nieuwe, gezonde levensstijl kunt volhouden en ervoor zorgt dat je niet terugvalt in oude patronen. En hoe je daarbij bovendien plezier blijft hebben in je nieuwe, gezonde manier van leven. Volhard bevat handige tips en trucs om doelgericht te leven, en vooral om vol te houden wat je jezelf hebt voorgenomen, juist in deze tijd.

Perlie: nette herenschoenen met comfort van sneaker

Het nieuwe Nederlandse schoenenmerk Perlie hoopt de markt te veroveren met comfortabele nette herenschoenen voor de sportieve man. Het comfort van een sneaker, gecombineerd met het design van een nette schoen. Nette schoenen die de hele dag comfortabel zitten en die je die niet ingelopen hoeven worden. “Wij hebben gekeken naar de belangrijkste kenmerken van een sneaker en deze op bijna tien punten toegepast in onze nette schoenen”, aldus Daniël Breukers, een van de oprichters. Nieuwsgierig? Bekijk even de website van Perlie.

armani code

ARMANI CODE ABSOLU GOLD Limited Edition 2020

Een fijn parfum is natuurlijk altijd een goed cadeau. Onze tip? De limited edition ARMANI CODE ABSOLUTE GOLD. Deze geur vormt een oriëntaalse, amberachtige interpretatie van het ARMANI CODE ABSOLU parfum, met enkele prestigieuze ingrediënten in de hoofdrol. Gecomponeerd door parfumeur Antoine Maisondieu (GIVAUDAN), opent de geur met sprankelende geurnoten van mandarijn en groene appel. Klinkt goed, of niet dan?!

Heel veel plezier met het doen van de (online) kerstaankopen! Maar dat komt helemaal goed met deze kerstcadeaus voor hem gift guide…

Xoxo
Team Lifestyle NWS

Meer lifestyle artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS lifestylerubriek! Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!