bijenkorf kerstafdeling

De Bijenkorf kerstafdeling weer geopend

Op donderdag 28 september opende de Bijenkorf in alle winkels van Amsterdam tot Maastricht weer de beroemde Bijenkorf kerstafdeling en daarmee kunnen we het feestseizoen als geopend beschouwen. Naast bomen en kransen is er ook dit jaar weer een overweldigend aanbod aan ornamenten, ballen, slingers, pieken en lichtjes in diverse thema’s. Je vindt er niet alleen volop inspiratie voor de boom, maar ook voor een feestelijk gedekte tafel en de rest van het huis.

Thema’s en trends

Opvallende thema’s bij de kerstornamenten zijn dit jaar o.a. Deftig Drama (denk engeltjes, veren en kroonluchters in zwart, goud en wit), Landelijk Genre (hertjes en besneeuwde huisjes), Magische Kerstshow (klassieke figuurtjes in klassieke kleuren) en Onmisbare Ornamenten, die variëren van badslippers en dolfijnen tot bloemkolen en Uggs. De espresso martini wordt als dé must-have voor Kerst 2023 getipt, maar ook de rookworst maakt goede kans de bestseller van dit jaar te worden.

Eigen collectie

De Bijenkorf ontwerpt en ontwikkelt een deel van de kerstornamenten zelf en een deel in samenwerking met leveranciers. De eigen collectie wordt handgemaakt in Europa. Dit jaar is er ook een adventskalender die in samenwerking met Vondels is ontwikkeld. De kalender, die € 99,95 kost, bevat negen speciaal gemaakte ornamenten van producten die bij de Bijenkorf te koop zijn, zoals een designer loafer en een parfumfles. Na de Kerst dient de kalender als stevige opbergdoos om de ornamenten veilig in op te bergen. Vondels is in de feestmaanden ook bij de Bijenkorf aanwezig met een stand waar kerstornamenten gepersonaliseerd kunnen worden.
Podium voor inspiratie

Een podium voor wie wil schitteren

De Bijenkorf kerstafdeling biedt tijdens het feestseizoen niet alleen een podium voor de mooiste kerstversieringen, maar ook voor bijzondere cadeaus, feestelijke kleding, schitterende accessoires en verfijnde patisserie. Een plek waar je geïnspireerd wordt en waar je even weg kunt dromen en je bijzonder kunt voelen. Dit feestseizoen biedt de Bijenkorf ook letterlijk een podium voor wie wil schitteren. In alle winkels staat vanaf november namelijk een piano waarop iedereen die dat wil kan spelen.

Benieuwd naar de Bijenkorf kerstafdeling? Kom naar de winkel of neem een kijkje online.

bijenkorf kerstafdeling-2