Kerstcadeaus inpakken -

Kerstcadeaus stijlvol inpakken

Ondanks dat kerst er dit jaar weer anders uit gaat zien dan normaal, zijn wij al druk bezig met het uitzoeken van de perfecte kerstgerechten en kerst-outfits. En juist omdat kerst dit jaar wellicht iets minder uitbundig gevierd kan worden, vinden wij het leuk om extra zorg te besteden aan het inpakken van onze kerstcadeautjes. Zeg nou zelf: je cadeautjes laten verpakken in standaard cadeaupapier, waarop het logo van de betreffende winkel zo’n 100 maal afgebeeld staat, dat kan natuurlijk echt niet. Kijk daarom even mee naar deze geweldige video vol met inspiratie, en do it yourself: je kerstcadeaus stijlvol inpakken!

Do it yourself!

Wij sophisticated ladies streven toch altijd naar dat kersje op de taart, of in dit geval dat pareltje onder de kerstboom. En hoe creëer je dat op het eerste oog beter dan met kerstcadeautjes gehuld in verrassende, unieke en stijlvolle verpakkingen? Dit hoeft overigens helemaal niet ingewikkeld te zijn of veel tijd in beslag te nemen. Wij hebben vandaag een speciale video voor jullie waarin een aantal stijlvolle en gemakkelijke inpak-ideeën worden uitgelegd. Heerlijk om je hier even lekker ontspannen en creatief mee bezig te houden na een jaar lang extra hard gewerkt te hebben.

Heb jij nog meer leuke ideeën voor het verpakken van kerstcadeaus? laat ze dan vooral even achter in de comments onder dit artikel, zodat wij er allemaal nieuwe ideeën van op kunnen doen. Wij zijn heel benieuwd! Meer inspiratie nodig? Kijk hier dan eens even rond.

Wij wensen jullie allemaal, ondanks de gekke omstandigheden, en je houdend aan alle geadviseerde richtlijnen, hele fijne en gezellige kerstdagen toe.
XoXo
Team Lifestyle NWS