Amsterdamse Winterparadijs

Het Amsterdamse Winterparadijs keert terug

Het Amsterdamse Winterparadijs keert terug naar de hoofdstad. De RAI in Amsterdam zal van 19 december 2021 tot en met 3 januari 2022 binnen en buiten omgetoverd worden tot een echt winters landschap voor de ultieme winterse beleving. Met echte sneeuw en bijbehorende sneeuw activiteiten. Ook heeft het evenement dit jaar ruim 3400m2 aan ijspret, waaronder de grootste tijdelijke schaatsbaan van Nederland. Voor het avondprogramma is er dit jaar een après-ski dorp gecreëerd, maar ook het Muziekpodium keert terug waar o.a. Tino Martin, Rolf Sanchez, Maan, Lil Kleine, Xander de Buisonjé, Joël Borelli en Yves Berendse unieke shows zullen geven.

Voor iedereen die houdt van winter, kerst en alles wat daarbij hoort

‘Het Amsterdamse Winterparadijs keert dit jaar terug en brengt het kerst- en wintergevoel naar Amsterdam’, laat organisator Mitchel Bovenlander weten. ‘Het is een evenement voor iedereen die houdt van winter, kerst en alles wat daarbij hoort. We zijn trots op het enorm gevarieerde aanbod met dit jaar weer een paar mooie nieuwe activiteiten.  We kunnen delen dat we het evenment dit jaar nog groter en ruimer hebben opgezet dan voorgaande jaren!’ 

Van 19 december t/m 3 januari

Van 19 december tot en met 3 januari kan men 16 dagen lang genieten van een overweldigende mix aan activiteiten en entertainment. Zowel overdag als ’s avonds is er voor jong en oud veel te beleven. Zo kan men schaatsen onder een deken van lichtjes, sliden van de tube jump of genieten van het uitzicht over Amterdam in het reuzenrad. Daarnaast is er een curlingbaan, snowplay area voor de kleintjes en diverse theaters. Nieuw dit jaar is de Boomerang baan, een après ski dorp en is er voor de luxe feestgangers een Hüttefest waar de bezoeker een eigen chalet en bar heeft bij Het Muziekpodium. 

Ron Gastrobar, No Rules en Brasserie van Dam

Ook is de organisatie dit jaar nieuwe samenwerkingen aangegaan met populaire Amsterdamse horecazaken als Ron Gastrobar, No Rules en Popov en is ook Brasserie van Dam weer vertegenwoordigd.  Op het muziekpodium geven artiesten als Tino Martin, Rolf Sanchez, Maan, Lil Kleine, Xander de Buisonjé, Joël Borelli en Yves Berendsespeciaal voor Het Amsterdamse Winterparadijs gecreëerde shows.

Prijzen en tickets

Het Amsterdamse Winterparadijs biedt verschillende soorten tickets. Tot 1 november gelden er vroegboekkortingen:

  1. Een regulier ticket voor €19.95 p.p.*
    Met dit ticket kun je onbeperkt alle activiteiten kunt ondernemen.
  2. Een avond ticket voor €12,95 p.p.*
    Hiermee kun je vanaf 19.00 uur naar binnen en kun je ook alle activiteiten ondernemen.
  3. een passe partout waarmee je de gehele periode naar binnen kunt. Deze ticket is er in een reguliere variant voor €49,95 p.p.* of een avond variant voor €32,95 p.p.*.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op de website van Het Amsterdamse winterparadijs.