het amsterdamse_winterparadijs

Het Amsterdamse Winterparadijs keert terug

4PM Entertainment keert dit jaar weer terug met het Amsterdamse Winterparadijs. Van 15 december 2022 t/m 1 januari 2023 wordt de RAI Amsterdam wederom omgetoverd tot een waar sneeuwparadijs. Zowel overdag als ’s avonds kan er genoten worden van de ultieme winterbeleving met dit jaar ook een aantal nieuwe winteractiviteiten en Het Grote IJstheater. Dit theater is nieuw bij Het Amsterdamse Winterparadijs. Hier maken o.a. illusionisten Hans Klok en Victor Mids hun opwachten met een spectaculaire show.

Voor iedereen die houdt van winter, kerst en alles wat daarbij hoort

‘Het Amsterdamse Winterparadijs keert dit jaar eindelijk terug en brengt het kerst- en wintergevoel naar Amsterdam’, laat organisator Mitchel Bovenlander weten. ‘Het is een evenement voor iedereen die houdt van de winter, kerst en alles wat daarbij hoort. Wij garanderen een witte kerst en oneindig veel sneeuw- en ijsplezier! Wij zijn trots op het enorm gevarieerde aanbod dat we bieden, met ook dit jaar weer een paar mooie nieuwe activiteiten zoals Het Grote IJstheater met onvergetelijke shows en een spectaculaire boomerang-baan.”

Mix aan activiteiten en entertainment

Verder kan er genoten worden van een overweldigende mix aan activiteiten en entertainment. Zo kan er geschaatst worden onder een deken van lichtjes, sliden van de tube jump of kan er genoten worden van het uitzicht over Amsterdam in het reuzenrad. Daarnaast is er een curlingbaan, snowplay area voor de kleintjes en diverse theaters. Nieuw dit jaar is de spectaculaire Boomerang baan, een après ski dorp en is er voor de luxe feestgangers een Hüttefest waar de bezoeker een eigen chalet en bar heeft voor 10 personen bij Het Muziekpodium. 

In de avonden is er ruimte om aan de tafels te genieten van de avondvullende programma’s onder het genot van een hapje en een drankje van o.a. Ron Gastrobar, No Rules, BAUT en Brasserie van Dam. Op het winterfeest zullen o.a. Tino Martin, Joël Borelli, Emma Heesters, Yves Berendse en vele andere grote artiesten het podium betreden.

Kaarten voor Het Amsterdamse Winterparadijs zijn vanaf donderdag 6 oktober 20.00 uur te koop. De kaarten voor de theatershows koopt men apart bij de entreetickets. Klik hier voor meer informatie.