ECSTASY LACQUER-4

Giorgio Armani beauty’s ECSTASY LACQUER: 6 nieuwe kleuren

Als resultaat van Giorgio Armani beauty’s geavanceerde technologie, biedt ECSTASY LACQUER het allemaal: de glans van een lak, de kleurintensiteit en de hold van een lip tint en het comfort van een lipstick. En nu wordt de ECSTASY LACQUER kleurgarderobe uitgebreid naar 24 tinten totaal, dankzij de toevoeging van zes nieuwe kleuren.

Elegant en onvergetelijk gewaagd

Naar wens op te bouwen tot vijf lagen, combineert elke veelzijdige tint met glans in deze nieuwe finishes; lak, parelmoer en metallic. De nieuwe ECSTASY LACQUER tinten zijn onmiskenbaar elegant – en onvergetelijk gewaagd. De basis van haar langdurige hold, glans en souplesse is een huls van een ethylcellulose polymeer. Dit creëert een veerkrachtige en beschermende ‘ketting’ structuur over de lippen, waar- door ze als een satijnzachte omhelzing worden omhuld en een dosis hydratatie krijgen, die tot acht uur lang houdt.

Sprankelend kleureffect

De combinatie van de pigmenten en de kleurstoffen zorgt voor een sprankelend kleureffect, verkrijgbaar in pure kleuren met een gelakte, parelmoerachtige en metallic finish. Als het water verdampt, komt de glanzende olie aan het oppervlak om een hoogglans filmlaagje te vor- men dat nooit vettig of plakkerig aanvoelt. De kleur blijft binnen de lijntjes en zal niet ophopen; het blijft een lang- houdende kleur, optimaal bestand tegen vervagen.

Zes nieuwe tinten

ECSTASY LACQUER

ECSTASY LACQUER-1

Ecstasy Lacquer €36

Parelmoer en metallic finish:

# 202 Night Nude
# 507 Night Rose
# 508 Daybreak

Lacquered finish:

# 102 Night time
# 516 Flashlight
# 604 Nightfall

Exclusief verkrijgbaar bij :

De Bijenkorf online, De Bijenkorf Amsterdam, De Bijenkorf Rotterdam, De Bijenkorf Utrecht, De Bijenkorf Den Haag, Douglas Online, Douglas Utrecht Hoog Catharijne, Douglas Rotterdam Lijnbaan, Douglas Zwolle, Douglas Maastricht.

ECSTASY LACQUER-3

 

Meer beautynieuws? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS beautyrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!