giogio armani my way

Giorgio Armani My Way Parfum

Dit jaar onthult Giorgio Armani de nieuwe geur MY WAY PARFUM. De lancering van Giorgio Armani My Way is mede een aankondiging van een nieuw hoofdstuk in de MY WAY-verhaallijn. De basis van de MY WAY-filosofie is “Ik ben wat ik (be)leef”. Deze filosofie staat voor een nieuwe visie op vrouwelijkheid, die zowel diepgaand als vrijgevochten is. Een uitnodiging om nieuwe horizonten te verkennen en je eigen weg te banen.

Bloemige, houtachtige en poederachtige geur

MY WAY PARFUM, een bloemige, houtachtige en poederachtige geur, wordt gekenmerkt door het contrast tussen de heldere, zonnige noot van tuberoos en de meer majestueuze blauwe iris pallida. De compositie bestaat uit meerdere verfijnde ingrediënten die ook duurzaam zijn geproduceerd, en met hulp van de meest geavanceerde, nauwgezette extractietechnieken tot stand zijn gekomen. 

De flacon

De nieuwe navulbare MY WAY PARFUM-flacon valt op door een uitgesproken contrast tussen de diepblauw gekleurde dop en de sprankelend roze geur, achter het glas. De flacon blinkt ook uit door een gevarieerd kleurverloop – van inktblauw aan de basis tot een meer helder roze tint aan de hals. 

Giorgio Armani My Way Parfum ecologisch ontworpen

Als weerspiegeling van Giorgio Armani’s langdurige toewijding aan duurzaamheid, is MY WAY PARFUM, net als alle MY WAY-geuren, ecologisch ontworpen. De flacon van MY WAY PARFUM is navulbaar en speciaal ontworpen om langer mee te gaan.

Voor de samenstelling van de geur geeft Giorgio Armani altijd de voorkeur aan het gebruik van ingrediënten van natuurlijke oorsprong die bovendien op een verantwoorde wijze via lokale programma’s worden ingekocht, op basis van eerlijke handelsprincipes en in samenwerking met lokale ngo’s.

Prijs en beschikbaarheid

MY WAY PARFUM 30 ml – €98,90
MY WAY PARFUM 50 ml – €138,50
MY WAY PARFUM 90 ml – €187,60
MY WAY PARFUM 100 ml (refill) – €150,10

Giorgio Armani My Way Parfum is vanaf februari 2023 onder andere verkrijgbaar bij de Bijenkorf.