FILORGA

Filorga lanceert NCEF-SHOT concentraat

Het NCEF-REVERSE assortiment is baanbrekend met de toevoeging van een polyrevitaliserende behandeling om alle vrouwen een uitdrukkelijke antiverouderings-oplossing (rimpels, stevigheid en glans) te geven, wanneer de huid een boost nodig heeft. Elk product in het NCEF-REVERSE assortiment bevat revolutionaire wetenschappelijke innovaties. Het NCEF-SHOT superieure polyrevitaliserende concentraat is geen uitzondering. Deze nieuwe regenererende behandeling van FILORGA maakt gebruik van de kenmerkende NCEF technologie, met een unieke concentratie om een dagelijkse dosis actieve ingrediënten af te geven gelijk aan 1 meso-injectie in de huid.

Unieke technologie, geïnspireerd op injectietechnieken

NCEF is een unieke technologie geïnspireerd op injectietechnieken die gebruikt wordt bij de esthetische geneeskunde, met een verbazingwekkend polyrevitaliserend effect dat inwerkt op alle tekenen van veroudering: rimpels, teint, glans, gelijkmatigheid, poriën, hydratatie. Deze cocktail van krachtige actieve ingrediënten bevat een combinatie van ingrediënten die zijn afgeleid van revitaliserende en hyaluronzuur injecties – het ultieme vul ingrediënt.

Chronosferen zijn microscopisch kleine vectoren met meerdere lagen die zijn gemaakt van liposomen. Ze kapselen in en zorgen ervoor dat hyaluronzuur en de polyrevitaliserende ingrediënten diep in de huid worden opgenomen.

Geeft huidcellen een boost

Huidcellen een boost geven en ze beter laten functioneren om cellen in slechts 10 dagen te regenereren: dat was het doel dat FILORGA zichzelf had gesteld. De ontwikkelaars kozen ervoor om NCEF-SHOT te verrijken met een complex afgeleid van marine biotechnologieën om het herstellende vermogen van deze behandeling verder te versterken. Het concentraat is rijk aan eiwitten en marine exopolysacchariden. Dit supercomplex helpt de adhesie van cellen aan de matrix of aan elkaar te versterken, waardoor hun vermogen tot delen toeneemt. Door de productie van nieuwe cellen te stimuleren, wordt het regeneratieproces van de huid opnieuw geactiveerd.

Absolute Precision

De fles wordt geleverd met een druppelaar met een schaalverdeling van 0,75 ml, wat helpt om elke ochtend en avond de juiste hoeveelheid product af te geven. Elke dagelijkse gebruikte dosis werd bestudeerd om een concentratie te bereiken die even hoog is als een meso-injectie. NCEF-SHOT, een behandeling van 10 dagen is het equivalent van 10 injectieflacons meso-injecties.

Het FILORGA NCEF-SHOT concentraat is vanaf nu verkrijgbaar bij ICI PARIS XL en via www.filorga.com in een flacon van 15 ml, voor een adviesprijs van €71,90.