D-Skin by Delia-

D-SKIN by Delia pop-up store geopend op 1, 2 en 3 juli

Op 1, 2 en 3 juli is de showroom van MMBSY Amsterdam omgetoverd tot de D-SKIN by Delia pop-up store. Je kunt tijdens deze drie dagen uitgebreid shoppen uit het volledige D-Skin assortiment. Daarnaast zijn Delia en haar huidspecialisten aanwezig voor een gratis huidadvies. De pop-up store is te vinden aan het Haarlemmerplein 13h in Amsterdam en is geopend van 10:00 uur tot 18 uur.

Presentatie nieuwe NUTRITIONS-lijn

Wij van Lifestyle NWS hebben alvast een kijkje mogen nemen vandaag en geloof ons: het is absoluut een bezoekje waard. Zeker als je nog niet bekend bent met het merk en niet weet of het voor jouw huid iets kan betekenen. De dames nemen werkelijk alle tijd om je rustig alles uit te leggen en je te voorzien van een persoonlijk advies.

Daarnaast werd tijdens de persopening van de pop-up store vandaag de nieuwe NUTRITIONS-lijn gepresenteerd. Deze lijn bestaat uit zes serums die de huid van buitenaf naar binnen voeden. Uiteraard is ook het volledige assortiment van D-SKIN, gewoon te verkrijgen: van cleansers en home treatments tot exfolianten en accessoires. 

Voor iedere huidconditie de juiste oplossing

Het merk D-SKIN is twee jaar geleden opgericht door Skin Master Delia Erdogan. Slechts 25 specialisten in Nederland mogen deze titel dragen en inmiddels is Delia eigenaar van de opleiding om mensen tot Skin Master te vormen. De 32-jarige Delia heeft een duidelijk doel voor ogen: voor iedere huidconditie de juiste oplossing om iedereen te kunnen voorzien van een gezonde huid. Door haar jarenlange ervaring als specialist ontdekte Delia een gemis in de paramedische huidverbeteringswereld.

In de behandelstoel behaalde Delia de mooiste resultaten maar helaas konden patiënten met thuisproducten niet hetzelfde niveau halen. ‘’D-SKIN is het merk waar ik altijd over heb gedroomd. Met D-SKIN wil ik iedereen aan een gezonde, mooie huid helpen. Ik waak er dan ook voor dat mijn producten actieve werkstoffen bevatten van hoogwaardige ingrediënten. Ik wil een nieuwe standaard zetten in de huidverbeteringsindustrie en met D-SKIN wordt dat mogelijk”, aldus Delia.

De pop-up store is te vinden aan het Haarlemmerplein 13h in Amsterdam en is geopend op 1, 2 en 3 juli, van 10:00 uur tot 18 uur. Meer informatie over D-Skin vind je hier.

D-Skin by Delia-2