wandkalenders

Desenio lanceert stijlvolle wandkalenders voor 2021

Het is alweer bijna november en dat betekent dat het einde van 2020 dan toch echt in zicht is. Tijd om ons klaar te maken voor 2021! Geef jezelf of iemand anders iets leuks om de start van het nieuwe jaar te vieren en shop een van de nieuwe wandkalenders die Desenio onlangs gelanceerd heeft. De kalender bevat unieke 12 designs. Maar er is nog iets extra’s wat deze kalender zo leuk maakt. Zodra de maand voorbij is, kun je de bijbehorende fotoprint namelijk gemakkelijk loshalen, om deze vervolgens in te lijsten.

Stijlvolle wandkalenders die je kunt hergebruiken als posters

Wanneer de maand voorbij is scheur je simpelweg het gedeelte met de datum af langs de geperforeerde lijn. Zo houd je een poster over van 30×40 cm, om een ander plekje aan de muur mee te decoreren. De kalender is gedrukt op dik en ongecoat papier met dezelfde matte, hoge kwaliteit finish als alle normale posters in het assortiment. Kies voor je favoriete stijl tussen abstract en botanisch, voor iedere smaak is er iets passends te vinden.

Hoe, waar en voor hoeveel

Je hoeft er de deur niet voor uit want de wandkalenders worden na een online bestelling netjes thuisbezorgd in een strakke, zwarte verpakking. Elke maand bestaat uit een apart blad, waardoor je de designs eenvoudig kunt verwijderen van het geheel, zonder de rest te beschadigen. De voorbije maand kun je vervolgens hergebruiken en herstylen door hem in te lijsten. Hier kun je speciale posterhangers voor gebruiken of bijvoorbeeld metalen of houten clips.

De nieuwe wandkalenders 2021 zijn online verkrijgbaar via de webshop van Desenio en kosten €44,95 per stuk.

wandkalenders

wandkalenders

Images: Desenio
Meer design artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS designrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!