Desenio Studio Viento

Desenio lanceert collectie gefotografeerd op Mallorca

Desenio heeft een prachtige nieuwe fotocollectie gelanceerd, maak kennis met Studio Viento. De collectie is geïnspireerd door en gefotografeerd op Mallorca, het eiland dat bekend staat om haar rustieke schoonheid en relaxte sfeer. Wandel door oude straatjes, voel de wind door je haren waaien en omarm een nieuwe kijk op het leven. Kijk even mee naar een aantal pareltjes uit deze nieuwe collectie.

Desenio Studio Viento-2

De unieke serene sfeer van de Balearen

“We wilden een collectie creëren die de unieke serene sfeer van de Balearen vastlegt, zowel qua gevoel als qua kleurenschema”, zegt Annica Wallin, Executive Creative Director bij Desenio.

Studio Viento richt zich op de natuurlijke tinten die je terug kunt vinden aan de Middellandse Zee. Zandsteen, terracotta, olijfgroen en citroengeel vormen het perfecte kleurenpalet voor een rustgevend interieur. Kleuren die op dit moment helemaal on trend zijn en een heerlijke rustige uitstraling hebben en dat ook creëren in je interieur.

Desenio Studio Viento-3

Rustieke texturen gecombineerd met de zachtheid van linnen en zijde

Rustieke texturen zoals klei en steen worden gecombineerd met de zachtheid van linnen en zijde, waardoor een haast voelbaar element aan de posters wordt toegevoegd. De foto’s combineren schaduw en licht om de zachte bries over te brengen die door de Balearen waait.

Desenio Studio Viento-4

Vertel je eigen zomerse verhaal

Vertel je eigen zomerse verhaal: mix en match posters uit de Studio Viento collectie om je eigen reis te laten zien. Kies uit adembenemende foto’s van kristalheldere baaien of artistieke posters die gebruik maken van schaduw en licht.

Desenio Studio Viento-5

Wil jij een vleugje zomer meenemen in de komende herfst en wintermaanden? En vind je het leuk om een of meerdere ruimtes in je woning een kleine touch up te geven? Dan is deze collectie posters wellicht iets voor jou. Nieuwsgierig naar de volledige Studio Viento collectie? Je vindt alle prints van de nieuwe fotocollectie hier.