desenio lentecollectie

Desenio lentecollectie 2023 bestaat uit prachtige kunsttrends

Met de trendy collecties van Desenio kun je je droomlook creëren met posters, en een ruimte creëren waar je graag in thuiskomt. De Desenio lentecollectie bestaat dit jaar uit een aantal prachtige kunsttrends 2023. Kijk mee en laat je inspireren, dit zijn de drie grootste kunsttrends voor de lente en zomer van 2023.

“Dit lente- en zomerseizoen brengt veel kleur in onze huizen! Ton-sur-ton neemt het over; of je nu houdt van neutrale tinten of meer kleurrijke paletten, het decoreren met verschillende tinten van dezelfde kleur is essentieel voor het komende seizoen. Onze nieuwe kunstcollecties voor SS23 bieden onze klanten een breed scala aan abstracte posters, illustraties en fotokunst in de kleurstellingen en kunststijlen die momenteel trendy zijn!”, zegt Annica Wallin, Executive Creative Director bij Desenio.

Desenio lentecollectie trend “Think”

SS23 schittert fel en rotangeel speelt de hoofdrol! Deze trend draait volledig om beweging, met gebogen lijnen en sculpturale vormen in abstracte stijlen en stilleven-illustraties. Een interieurtrend geïnspireerd op steden als Wenen en Parijs. We omschrijven het als big city chic, de perfecte keuze voor wie houdt van een neutrale look en iets nieuws wil proberen voor de lente en zomer.

desenio lentecollectie-2
desenio lentecollectie-3

Desenio lentecollectie trend “Craft”

Moeder Natuur is je muze voor deze trend die de weelderige buitenwereld viert en de lijnen tussen binnen en buiten vervaagt. Rustiek en organisch combineert het volledig groene kleurenpalet donkere bostinten met pepermunttinten om een look te creëren die ons van het begin van de lente tot het einde van de zomer zal leiden. Bloemen en planten nemen het over en creëren een rustgevende en zorgdragende achtergrond voor een huis vol leven!

desenio lentecollectie-6
desenio lentecollectie-5
desenio lentecollectie-4

Desenio lentecollectie trend “Play”

Bye bye boring, onze SS23 trend Play draait om plezier maken! Lippenstiftrood en bladroze tinten creëren een speelse en glossy look voor de volwassen romanticus. Mix opvallende illustraties en mooie bloemen voor een gedurfd en uniek huis. Het is extravagant, dromerig en eigenzinnig. Wat je ook doet, neem het leven niet te serieus.

desenio lentecollectie-7
desenio lentecollectie-8
desenio lentecollectie-9

Kijk voor meer informatie over de Desenio lentecollectie 2023 op de website.