brievenbuscadeau

De diversiteit aan brievenbus cadeau’s

Het afgelopen jaar konden we eigenlijk helemaal niet meer bij elkaar op bezoek. Ontzettend jammer en ongezellig, maar gelukkig zijn er inmiddels steeds meer leuke ideeën om mensen op afstand te verrassen. Heb jij bijvoorbeeld al eens iemand een cadeautje door de brievenbus gestuurd? Juist door de pandemie zijn bedrijven steeds creatiever geworden met het bedenken en ontwikkelen van brievenbus cadeau’s. Van chocolade verrassing tot gepersonaliseerd borrelpakket, alles is tegenwoordig mogelijk.

De voordelen van brievenbus cadeau’s

Brievenbus cadeau’s zijn cadeautjes die rechtstreeks door de brievenbus passen. Ontzettend handig want de ontvanger van het pakketje hoeft niet thuis te zijn om het in ontvangst te nemen: het past immers door de brievenbus. Het is natuurlijk altijd leuk om zoiets naar iemand te sturen die jarig is of iets speciaals te vieren heeft. Maar persoonlijk vinden wij het, zeker in deze tijd, nog leuker om het iemand te sturen die het totaal niet verwacht. Gewoon zomaar! En ook niet onbelangrijk: het versturen van een brievenbuspakketje is altijd goedkoper dan het versturen van normale pakketpost.

Ga voor iets verrassends als oneglass wijnflacons

We kennen natuurlijk allemaal de kleine pakketjes droogbloemen en de chocoladerepen. Maar juist in deze tijd zijn bedrijven een stuk creatiever geworden als het gaat om het assortiment brievenbus cadeau’s. Zo kun je tegenwoordig zelfs je nieuwe headphones door de brievenbus ontvangen. Wellicht is dit een iets te duur cadeautje om naar iemand te sturen, maar wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijk borrelpakket? En als je dan toch bezig bent, stuur dit borrelpakket dan gelijk naar een hele groep vrienden om samen digitaal de vrijdagmiddagborrel te beleven. Je kunt er zelfs een heerlijk glaasje wijn aan toevoegen door middel van oneglass wijnflacons. Wil je het helemaal afmaken? Dan kun je je brievenbuspakketjes ook nog helemaal personaliseren door middel van je eigen huisstijl en logo.

Kortom: op het gebied van brievenbus cadeau’s kun je inmiddels al je creativiteit kwijt. Misschien is het versturen ervan nog wel leuker geworden dan het ontvangen..Heel veel plezier met het verrassen van de meest dierbaren om je heen!

-Xoxo-
Team Lifestyle NWS