cadeaukaarten

De leukste cadeaukaarten om te geven

Soms is het vinden van het juiste cadeau voor iemand een stukje ingewikkelder dan gedacht. Het is dan wellicht een idee om een cadeau te geven dat de betreffende persoon een richting op stuurt, maar waarbij de specifieke invulling van het cadeau aan de ontvanger zelf overgelaten kan worden. Je raadt het al: geef een cadeaubon! Omdat je in de wirwar van aangeboden cadeaukaarten soms de bomen door het bos niet meer kunt zien, hebben wij een aantal opties voor je op een rij gezet. 

De dinerbon

Altijd goed: een heerlijk diner bij een favoriet restaurant naar keuze. Ga in dit geval voor de restaurant cadeaukaart. De dinercheque is bij meer dan 2.500 toprestaurants te verzilveren. Er kan zelf gekozen worden welk bedrag er op de cadeaukaart gezet wordt. De dinerbon is op te waarderen vanaf € 5,- tot € 150,- per kaart en kan in delen worden gebruikt. Diner Cadeau is 1 jaar te verzilveren vanaf de dag van aankoop.

De parfumerie gift card

Met de Gift Card van bijvoorbeeld ICI PARIS XL kies jij een bedrag en laat je de ontvanger zelf het ruime assortiment skincare, parfum en cosmetica ontdekken. Zowel in de winkel als online. De gift card is op te waarderen tegen elk bedrag tussen de 10,- en 150,- en kan in delen worden gebruikt. De ICI PARIS XL gift card is geldig tot 1 jaar na uitgifte en bruikbaar in alle ICI PARIS XL filialen van België, Nederland, Groothertogdom Luxemburg en online.

De Nationale Musicalcard

Wat ons betreft het mooiste cadeau in het donker: geef een musicalbezoek cadeau. Ga in dit geval een Nationale Musicalcard. Deze kaart kan ingewisseld worden voor shows van Stage Entertainment Nederland en kan alleen worden verzilverd via de site van Stage Entertainment. Je vindt hier uiteraard ook het huidige volledige aanbod aan musicals waaruit gekozen kan worden. En zit er op dit moment niets tussen? De cadeaukaart is onbeperkt geldig dus ook voor toekomstige musicals in te wisselen. Let op: De Nationale Musicalcard kan niet worden ingewisseld voor voorstellingen in het Beatrix Theater, AFAS Circustheater en het DeLaMar Theater die niet worden geproduceerd door Stage Entertainment Nederland.

De Boekenbon-cadeaukaart

Lezen doen we steeds meer digitaal, maar hoe heerlijk is het nog steeds om weg te dromen in een fysiek boek. Doe een boekenbon cadeau! De Boekenbon Cadeaukaart, voorheen beter bekend als de Nederlandse Boekenbon, bestaat al sinds 1934. De ontvanger kan zelf kiezen uit de ruim 1.500 aangesloten boekenwinkels in Nederland. De Boekenbon-cadeaukaart is 3 jaar geldig na aanschaf en activeren.

De Wellness Giftcard

Opwarmen in de sauna, afkoelen in de buitenlucht, ontspannen bij een massage en heerlijk genieten van een culinaire verrassing. Een Dagje Wellness is dé manier om lekker op te laden. Met een ruime keus aan wellnessresorts, behandelingen en culinaire verrassingen is de Wellness Giftcard is niet alleen de leukste wellness bon om cadeau te geven. De Wellness Giftcard is te besteden bij de mooiste wellnessresorts van Nederland en België: Veluwse Bron, Elysium, Zwaluwhoeve, SpaPuur, SpaSense, SpaWeesp, SpaWell,Thermen Holiday en Hezemeer (BE). De Wellness Giftcard is verkrijgbaar tussen de €10 en €150 en is binnen de aangesloten resorts vrij te besteden. De Wellness Giftcard kan in een keer of in delen worden besteed; dit hoeft niet persé binnen hetzelfde resort te zijn. De Wellness Giftcard is 1 jaar geldig.

De Ikea cadeaukaart

Met de talloze mogelijkheden die een IKEA cadeaukaart biedt maak je zeker iemand blij. De cadeaukaarten zijn te koop met een zelf te bepalen tegoed erop. Hij is eindeloos geldig want de cadeaukaart heeft geen vervaldatum. Je kunt kiezen tussen een fysieke of een digitale cadeaukaart. De digitale cadeaukaart is te gebruiken in alle winkels, online en heeft geen vervaldatum. De cadeaukaarten zijn te koop met een tegoed van 20.- tot 150.-. De fysieke cadeaukaarten
zijn te koop met een zelf te bepalen tegoed erop en te gebruiken in de winkel, het IKEA Restaurant, de Bistro, de Swedish Food Market en op IKEA.nl. Ook deze variant is onbeperkt geldig.

De Hema cadeaukaart

De HEMA is altijd goed. Verras iemand met de HEMA cadeaukaart. Met ruim 300.000 producten is er voor iedereen iets leuks te vinden. Je kunt bij iedere HEMA betalen in de landen waar de euro (€) als munteenheid wordt gehanteerd. De cadeaukaart is ook online te besteden en de kaart is onbeperkt geldig.

De Ticketmaster Gift Card

Liever een uitje cadeau doen? Denk dan eens aan een Ticketmaster Gift Card. Hiermee kun je naar diverse live concerten, festivals en events bij o.a. Ziggo Dome, AFAS Live, Patronaat en 013 Tilburg. Geschikt dus voor iedereen die van muziek houdt of graag naar live evenementen gaat. Hij kan eenvoudig en snel online ingewisseld worden voor een van de vele evenementen.

 

Meer lifestylenieuws? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS lifestylerubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!
Image from rawpixel.com