De beste weer-app van dit moment

Wij hebben hem gevonden hoor: de allerbeste weer-app van dit moment! Met de app Hello Weather zie je op één scherm de huidige temperatuur en weersomstandigheden, en acht uur vooruit zowel de voorspelde temperaturen als neerslagkansen. Maar deze uitgebreide app heeft nog veel meer te bieden.

Wat heeft de app te bieden?

Als het gaat regenen zie je in een grafiek tot op vijf minuten nauwkeurig hoe hard het dan gaat regenen. Daaronder zie je voorspellingen voor de rest van de week, zowel temperaturen als neerslagkansen. Een veeg over die voorspellingen haalt een geschreven vooruitzicht tevoorschijn.

Op dezelfde manier kun je over het huidige weerbericht bovenin beeld vegen, om zaken als windrichting, snelheid, luchtvochtigheid en de stand van de maan en zonnetijden te zien. Door de prettige vormgeving blijft Hello Weather ondanks de gedetailleerde weersinformatie toch zeer overzichtelijk, en blijft alles beperkt tot één scherm.

Wij zijn fan!

Xoxo 

Team Lifestyle NWS

weer-app

Download Hello Weather voor iOS (gratis)

 

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!