Caribische trouwlocaties

De 5 meest romantische Caribische trouwlocaties

Net als in de film, ja ik wil! De perfecte bruiloft onder de stralende zon op een wit strand aan de blauwe zee en geen wolkje aan de lucht. Het lijkt een droom, maar eentje die uitkomt bij Sandals Resorts, óók voor stellen met trouw-koudwatervrees. Dit zijn de vijf meest romantische Caribische trouwlocaties voor een superromantische en ontspannen Caribbean Wedding.

Ceremonieel of officieel aan het Spaanse water in Curaçao

Het vorig jaar geopende Sandals Royal Curaçao heeft alle ingrediënten voor een romantische bruiloft, of die nu groots gevierd wordt of intiem. Geef elkaar het jawoord in deze Oceanview Wedding Pavilion. Aanlokkelijk maar is de grote stap er (nog) een te ver? Sandals Royal Curaçao biedt als enige Sandals resort de mogelijkheid elkaar de liefde te verklaren tijdens een symbolische ceremonie.

Caribische trouwlocaties-2-

In een trouwkapel op de Caribische zee in Jamaica

Trouwen in een intieme trouwkapel maar dan omgeven door de Caribische zee terwijl de glazen bodem zicht geeft op de kleurrijke onderwaterwereld. Een van de vier exclusieve over-the-water wedding chapels van Sandals is te vinden op het resort Sandals South Coast in Whitehouse, Jamaica. De weddingplanner van Sandals zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is zodat het een onvergetelijke en zorgeloze dag is.

Caribische trouwlocaties

Op een überchique dakterras op Barbados

Barbados heeft alles in huis voor een bruisende bruiloft. De verfijnde luxe van Sandals Royal Barbados biedt hiervoor het ideale decor. Het unieke sky terrace van dit resort heeft plaats voor al jouw gasten met een droomuitzicht op de turquoise Caribische zee. Geen zorgen over moeilijke formaliteiten en papierwerk want de weddingplanner van Sandals neemt zo veel mogelijk van het regelwerk uit handen.

Met blote voeten in het zand op Saint Lucia

Een ‘barefoot beach wedding’ kan op elk Sandals resort, maar Saint Lucia is als ‘The World’s Leading Honeymoon Destination’ misschien wel de meest magische plek om te touwen. Met de vulkanische bergen die op dramatische wijze oprijzen uit de turquoise zee, het tropisch groene binnenland en de prachtige stranden als decor. Trouw op het prachtige Rodney Bay strand bij Sandals Grande St. Lucian en het romantische plaatje is compleet.

Caribische trouwlocaties-3

Te midden van tropisch groen in Antigua

Sandals Grande Antigua wordt jaar na jaar uitgeroepen tot het meest romantische resort ter wereld, als dat geen goede basis voor een huwelijk is! Hier trouw je in de prachtige tuin van het resort, denk aan kronkelende paden, geurende bloemen, majestueuze palmen en een verkoelende passaatwind. Boek* voorafgaand aan de ceremonie nog een zalige ‘couples’ massage behandeling in de Red Lane Spa om volledig zen van het grote moment te genieten.

Caribische trouwlocaties-5

Trouwen zonder gedoe

Wie op maandagmorgen in het lokale gemeentehuis wil trouwen, kan ook Sandals overwegen. Als je drie nachten of langer bij Sandals verblijft, is trouwen namelijk inbegrepen. Alles geregeld door de wedding planner, inclusief hulp bij het papierwerk, het trouwboeket, de taart, een romantisch diner en vooral: een veel romantischere trouwlocatie dan het gemeentehuis.  

Kijk voor meer Caribische trouwlocaties en alle anere trouwlocaties op de website van Sandals Resorts.