Sandals Royal Curaçao

Nieuwe Sandals Royal Curaçao Resort vanaf nu te boeken

Sandals Resorts International (SRI) deelt nieuwe details over het langverwachte 16e resort en de eerste onderneming in Curaçao, genaamd Sandals Royal Curaçao. Het resort heeft de boekingen geopend met een speciale grand opening aanbieding waarbij er 45% korting wordt aangeboden bij boekingen tot 2 november 2021.  

Op 44 hectare grond van het 3.000 hectare beschermde natuurgebied van het Santa Barbara landgoed, brengt Sandals Royal Curaçao de woestijn, de oceaan, de bergen en de kustlijn samen in één resort. Hier kunnen stellen de diversiteit van Curaçao ervaren. Het eiland heeft een avontuurlijk landschap met ongerepte stranden, kalksteengrotten, UNESCO Werelderfgoed en de levendige hoofdstad Willemstad waarbij er bij een verblijf ook genoten wordt van de Luxury Included® holiday ervaring waar Sandals Resorts om bekend staat.

Sandals Royal Curaçao-2

De mooiste zonsondergangen van de Caribbean

Sandals Royal Curaçao bevindt zich op slechts 24 kilometer van het vliegveld en verwacht te openen op 14 april 2022. De ligging op het westen biedt gasten een geweldig uitzicht op een van de mooiste zonsondergangen in de Caribbean. Met 351 luxe kamers en suites in 24 categorieën zal Sandals Royal Curaçao meer luxe all-inclusive opties hebben dan ooit tevoren. Er komen twee nieuwe signature suite categorieën, de Awa Seaside Butler Bungalows en de Kurason Island Poolside Butler Bungalows, met Tranquility Soaking Tubs™, privézwembaden, butlerservice en sportieve en stijlvolle cabriolet MINI Coopers, gratis voor gasten om mee te rijden tijdens het verkennen van het eiland.

Een nieuw luxe avontuur

SandaIs Resorts International Executive Chairman, Adam Stewart, zegt dat naast de nieuwe bestemming, ook de enorme omvang van het privé domein rondom Sandals Royal Curaçao voor een nieuw avontuur voor gasten zal zorgen. “At Sandals Royal Curaçao, guests will be able to hike, bike and pick-up a picnic basket to fuel days of discovery and exploration. Pure romance. And they can continue this adventurous spirit beyond our gates where they will find a world-class destination of great restaurants, fascinating locals, fine art, and visitors from all over the world. We have invested an additional $72 million in enhancements and improvements to complete the ‘Sandalization’ process of this already stunning property, and we can’t wait for our guests to be in awe.” Aldus Stewart.

Sandals Royal Curaçao-3

Culinaire ervaringen om nooit te vergeten

Sandals Royal Curaçao wordt de eerste thuisbasis van de ‘Dos Awa infinity pool’ met uitzicht op de oceaan en het ruige berglandschap en daarnaast ‘The Duchess’, het allereerste drijvende restaurant en bar van Sandals Resorts, gebouwd op een authentiek Nederlands schip van 28 meter lang. Met negen 5-sterren Global Gourmet™restaurants (waarvan er acht nieuw en exclusief voor Sandals Royal Curaçao zijn), kunnen gasten genieten van internationale smaken. Een smeltkroes van wereldwijde gerechten, waaronder een authentieke wijn- en Hollandse kaas bar. Koppels kunnen ook on-the-go dineren bij drie nieuwe gastronomische foodtrucks aan het strand met traditionele Curaçaose gerechten, Spaanse tapas en Aziatische fusion, of een drankje nemen in een van de tien unieke bars van het resort.

Voor meer informatie over Sandals Royal Curaçao kun je een kijkje nemen op de website.