Le Grand Bellevue

Le Grand Bellevue nieuwste QMS Medicosmetics Hotel-Spa partner

Vol trots presenteert QMS Medicosmetics haar nieuwste Hotel-Spa partner: Le Grand Bellevue in Gstaad. Dit vijfsterren superior hotel ligt in het hart van het befaamde Gstaad in de Zwitserse Alpen. Le Grand Bellevue is gebouwd in 1912 en oorspronkelijk een kuurhuis en spa. Inmiddels is het luxe hotel compleet gerenoveerd. Het telt vandaag de dag 57 kamers, diverse specialiteitenrestaurants, bars en uiteraard een luxueuze spa.

Le Grand Spa

De spa telt maar liefst 3,000 m². Het geheel vormt een unieke Thermal-Oasis met 17 verschillende wellness en experience zones met 10 behandelkamers. Daarnaast vind je er een privé Alpine Spa Suite met rasul stoombad, 3 stiltezones een indoor zwembad met jacuzzi en een outdoor relaxbad. Het excellente service- en kennisniveau dat Le Grand Spa biedt, voldoet helemaal aan de hoge standaard die QMS Medicosmetics stelt aan haar partners. QMS hecht veel waarde aan de kwaliteit en skills van de betrokken beauty professionals. Het is dan ook zo dat uitsluitend de meest hoogstaande hotelspa’s en salons werken met het merk, om de premium standaard over de hele wereld te garanderen.

Le Grand Bellevue-2

Over QMS Medicosmetics

QMS Medicosmetics is opgericht in 1986 door de gerenommeerde Duitse chirurg Dr. Erich Schulte. QMS Medicosmetics is het resultaat van zijn passie voor de wetenschap en zijn ervaring op gebied van trauma en cosmetische chirurgie. Het was zijn grootste wens om de doeltreffendheid van huidverzorgingsproducten te verbeteren op basis van wetenschappelijke logica, in plaats van abstracte wonderen. “Science, not miracles” is de fundering van het merk en deze filosofie is aanwezig in ieder product. Alleen krachtige, intelligente, wetenschappelijke formules die daadwerkelijk het verschil maken worden toegevoegd aan de collectie.

Dr. Schulte is een ware pionier op gebied van het doeltreffend herintroduceren van huid-identiek collageen in de diepere huidlagen. De wetenschap hielp hem bij het ontwikkelen van één van de meest iconische innovaties in de beautysector. Deze unieke collageen-verbeteringstechniek is vandaag de dag nog altijd een belangrijk uitgangspunt voor het R&D team van QMS.

Le Grand Bellevue-3

Al drie jaar verkozen tot World’s best SPA Brand

QMS is drie opeenvolgende jaren verkozen tot World’s best SPA Brand door de World Spa Awards. De skincare producten en signature treatments zijn wereldwijd op ruim 700 prestigieuze plaatsen te vinden. Voorbeelden hiervan zijn het Burj Al Arab in Dubai, de Mandarin Oriental in Bangkok en Le Grand Bellevue in Gstaad. De behandelingen en de dagelijkse huidverzorging zijn gericht op het doeltreffend verbeteren van de structuur en kwaliteit van huid, met behoud van het delicate evenwicht van het microbioom. Stimulerende skincare, geen stress. Met als doel om de direct zichtbare resultaten ook op de lange termijn te behouden.

In Nederland is QMS Medicosmetics onder meer in de spa van Huis ter Duin te vinden en uiteraard bij diverse geselecteerde salons. Kijk voor meer informatie op de website van QMS Medicosmetics.

Beeld: (cover) Issy Croker, (foto 2&3) Nick Hopper