The Ambassador Curaçao

Genieten van de najaarszon bij The Ambassador op Curaçao

De Europese zomer is bijna ten einde en dat betekent dat de herfst voor de deur staat. Wellicht heb jij het gevoel nog helemaal niet aan de zomer te zijn toe gekomen, net als wij. Is dat het geval? Dan hebben wij een geweldige tip om nog even lekker de zon op te zoeken in het zonzekere Curaçao. Vorig jaar opende daar namelijk een gloednieuwe exclusieve accommodatie: The Ambassador. Speciaal ontworpen om te ontspannen, te ontsnappen aan de drukte en te genieten van een luxe vakantie op maat. En zeg nou eerlijk; daar zijn wij drukke business ladies altijd wel aan toe. Dus zet een streep in die agenda en dompel jezelf onder in een weelderige en stijlvolle omgeving.

The Ambassador Curaçao-2

De appartementen

The Ambassador biedt een exclusieve ervaring die aan alle wensen voldoet. De villa bestaat uit drie verdiepingen/appartementen. Elke verdieping heeft een buitengewoon interieurontwerp met een eigen look & feel. De uitbundige slaapkamers zijn voorzien van goudkleurige plafonds en staalblauwe muren. Je slaapt uiteraard in een kingsize boxspring bed. De en-suite warme en zandkleurige badkamers zijn voorzien van mat zwart sanitair en een ontspannende regendouche. De meubels zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van eersteklas materialen. Huur één van de drie verdiepingen (geschikt van vier tot zes personen) of de gehele villa (geschikt voor 16 personen). The Ambassador is ‘adult only’, je kunt er dus alleen verblijven als je minimaal 16 jaar of ouder bent (we love that!). Helaas is The Ambassador niet gemakkelijk toegankelijk voor mensen die in een rolstoel zitten of slecht ter been zijn.

The Ambassador Curaçao-4
The Ambassador Curaçao-3

De locatie

The Ambassador is gelegen in één van de mooiste gebieden van Curaçao, Brakkeput Abou. In de directe omgeving bevindt zich het beroemde toeristische gebied van Jan Thiel met tropische stranden, restaurants, strandbars en winkels. Daarnaast zijn er verschillende bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezoeken of geniet van de vele watersporten die op het Spaanse Water, ook gelegen in de directe omgeving, worden aangeboden.

The Ambassador Curaçao-5
The Ambassador Curaçao-6

De faciliteiten

Bij The Ambassador Curaçao wordt alleen het allerbeste geboden, tijdens je verblijf zal het je aan niets ontbreken. Zo is er een zwembad, handdoekenservice, privé parking en uiteraard schoonmaakservice. Daarnaast helpen ze je graag met autoverhuur en excursies, maar kunnen ze ook een voedselpakket voor onderweg, privé kok of een heerlijke massage voor je regelen. En uiteraard kun je voor bijzondere verzoeken altijd bij de medewerkers op kantoor op de locatie terecht.

Kijk voor meer informatie op de website van The Ambassador Curaçao.