Sandals Royal Barbados

Sandals Royal Barbados heropent met indrukwekkende uitbreiding

Een vakantie naar de Caraïben, waar je kunt relaxen op de calypso beat en tot rust kunt komen. Breng je dag door met zand tussen je tenen en azuurblauw water. Barbados biedt een idyllische ontsnapping, met witte zandstranden, een prachtig landschap en veel te zien en te doen. Het all-suite, all-inclusive Sandals Royal Barbados, gelegen aan het maagdelijk witte zand van Maxwell Beach, biedt onmiskenbare luxe met keuken van wereldklasse en innovatieve bar- en zwembadontwerpen. Sandals Resorts International zet haar ontwikkeling in het Caribisch gebied voort met een gloednieuwe uitbreiding van Sandals Royal Barbados.

66 nieuwe suites waaronder drie nieuwe Butler Level suites

Het South Seas Village van Sandals Royal Barbados is op 1 juli 2021 geopend met 66 nieuwe suites. Dit brengt het totale aantal kamers op 338. Deze suites omvatten vier nieuwe kamercategorieën; drie nieuwe Butler Level suites en een nieuwe Club Level suite.

De nieuwe suites zijn allen ruim en licht met hoge schuine plafonds en licht hout afgewerkt met een kwarts inleg. De South Seas Village suites beschikken allemaal over het Sandals Tranquility Blissful Bed (een premium king-size bed aangevuld met fijn linnengoed en een kussenmenu). Marmeren baden, twee wastafels, een privé buiten Tranquility Soaking Tub voor twee. Daarnaast beschikken ze over een volledige in-room bar compleet met een selectie van dranken. De suites beschikkenover verduisterende rolluiken, rustgevende verlichting en een aromatherapiesysteem met ontspannende essentiële oliën waarmee gasten de geur van de kamer kunnen personaliseren. Gasten die verblijven in de nieuwe Butler Level suites kunnen daarnaast genieten van een persoonlijke butler, 24-uurs roomservice en VIP check-in.

Sandals Royal Barbados-2

Het ultieme verwenresort voor koppels die op zoek zijn naar top-of-the-line luxe

“Sandals Royal Barbados is het ultieme verwenresort voor koppels die op zoek zijn naar top-of-the-line luxe. We hebben meer suites, restaurants en zwembaden toegevoegd om onze mogelijkheden te vergroten en de toch al ongelooflijke gastervaring nog verder te verbeteren,” aldus Adam Stewart, Executive Chairman van Sandals Resorts International.

Twee nieuwe culinaire concepten en twee nieuwe zoetwater zwembaden

Sandals twee nieuwe culinaire concepten geïntroduceerd in Sandals Royal Barbados, wat het totale aantal restaurants op negen brengt. The Greenhouse, een rustiek ‘farm-to-table’ restaurant, biedt gasten een verfijnde keuken. Het eten wordt bereid met vlees en zeevruchten van lokale oorsprong en fruit en groenten komen uit eigen tuin. Heart and Sol, het café van het resort, combineert de variëteit, snelheid en service van een delicatessenwinkel in New York-stijl. Het culinaire aanbod biedt een fris alternatief aan sandwiches, soepen, salades, energieverhogende smoothiebowls en voedzame verse fruit- en groentesmoothies en -sappen.

Twee nieuwe zoetwater zwembaden zijn gelegen in een rustig deel van het South Seas Village. Een van de zwembaden heeft een full-service zwembadbar met nieuwe caloriearme cocktails. Met verschillende smaken om uit te kiezen zoals Ginger Mule en Brûléed Lemon Sour. Kortom: genieten van de smaak van de Caribbean zonder je schuldig te voelen.

Sandals Royal Barbados-3

Nieuwe KLM service vanaf Amsterdam

KLM – Royal Dutch Airlines vliegt van 16 oktober 2021 tot 26 maart 2022 driemaal per week non-stop van Amsterdam naar Barbados. Bovendien vliegt Eurowings Discover non-stop naar Barbados vanaf Frankfurt op maandag, woensdag en zaterdag. Europese gasten kunnen de keuze maken tussen twee Sandals resorts op het eiland: Sandals Barbados en Sandals Royal Barbados.

Sandals Barbados ligt vlak naast Sandals Royal Barbados en biedt alles. Van een spectaculair uitzicht op de oceaan en Butler Elite service in geselecteerde kamers, tot zero-entry toegang tot Barbados’ grootste en langste lagune zwembad. Gasten van Sandals Barbados kunnen kiezen uit 11 verschillende restaurants en zeven bars, plus privé Tranquility Soaking Tubs voor twee personen op de meeste patio’s en terrassen. 

Images: © Sandals Royal Barbados