thuisspa

Creëer een thuisspa met GROHE Allure en GROHE Rainshower Aqua zijdouches

Het is gezien de huidige maatregelen misschien nog wel extra belangrijk geworden om van je huis een ontspannen thuis te creëren. Hoe fijn is het om een ruimte in je huis te hebben, waarin je je even helemaal terug kunt trekken. Onmisbaar voor de ontspanning en rust van lichaam en geest. De badkamer is daar uiteraard dé plek voor. GROHE begrijpt dit helemaal en heeft een aantal mooie nieuwe producten om jouw perfecte persoonlijke thuisspa te creëren. Zo hebben zij hun premium kranenportfolio uitgebreid met een nieuw design voor de GROHE Allure- lijn. Daarnaast hebben zij de nieuwe GROHE Rainshower Aqua zijdouches gelanceerd.

Jouw perfecte persoonlijke thuisspa

“In een tijd waarin gezondheid en welzijn een topprioriteit zijn, zoeken consumenten naar ruimtes waar ze een moment voor henzelf kunnen creëren. Met deze twee toevoegingen aan ons premium portfolio bieden we consumenten de mogelijkheid om hun badkamer om te toveren tot een persoonlijke thuisspa. Zorgvuldig geselecteerde kleuren, materialen en afwerkingen, samen met vooruitstrevende ontwerpen, stellen consumenten in staat om de ruimte aan hun persoonlijke smaak aan te passen en unieke waterervaringen te creëren in hun eigen badkamer”, legt Patrick Speck, Leader LIXIL Global Design, EMENA uit.

thuisspa-2

Luxe en verfijning voor de badkamer met de heruitvinding van GROHE Allure

GROHE heeft allereerst haar populaire GROHE Allure kranenlijn vernieuwd. De lijn valt op door de minimalistische en buitengewoon slanke ontwerp, dat nu nog aantrekkelijker is door zijn sterke organische esthetiek. De kraan biedt een zeer nauwkeurige bediening van de driegats wastafelmengkraan. En dit biedt een unieke intuïtieve ervaring die de interactie verbetert.

De nieuwe GROHE Allure biedt de mogelijkheid om een perfect harmonieuze badkamerervaring te creëren die aansluit op ieders persoonlijke smaak. Zo bestaat het assortiment ook uit op de vloer staande kranen en watervaluitlopen voor baden. Voor stijlvolle accenten in de badkamer, biedt de Allure-lijn een keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen: Chroom, geborsteld Cool Sunrise, geborsteld Warm Sunset en glanzend Hard Graphite.

thuisspa-3

Rustgevende douche-ervaring voor de thuisspa

GROHE Rainshower Aqua zijdouches zorgen ervoor dat de dagelijkse doucheroutine een upgrade krijgt dankzij een pulserende watermassage. De bediening is intuïtief via een pop-upmechanisme. Wanneer het water aangaat, springen de zijdouches uit de sproeiplaat, zodat je eenvoudig kunt schakelen tussen de Rain en Active Jet Spray door ze simpelweg te draaien. Zodra de waterkraan dicht is, trekken ze helemaal terug in de afdekplaat, een slank ontwerp dat ruimte bespaart in de douche.

Ook hierbij kun je je persoonlijke stijl volledig naar voren brengen. De zijdouches zijn verkrijgbaar in ronde en vierkante ontwerpen en in verschillende GROHE Colors die bij elke badkamerstijl passen. Bovendien maken de nieuwe zijdouches milieubewust watergebruik mogelijk met behulp van de waterbesparende EcoJoy-technologie. GROHE Rainshower Aqua zijdouches maken het gemakkelijk om duurzaamheid te combineren met puur doucheplezier.

Kijk voor meer informatie op de website van GROHE.