C’est Moi Jewels

C’est Moi Jewels lanceert 14 karaat gouden armband met permanente sluiting

C’est Moi Jewels heeft een armband gelanceerd met een wel heel bijzonder ontwerp-element, de ‘Forever Locked’ armband. Zoals de naam al suggereert is het na eenmalig sluiten van de armband namelijke niet meer mogelijk de sluiting te openen. Iets wat wereldwijd nog nooit eerder is gedaan.

Gemaakt van gerecycled en ‘etisch’ 14 karaat goud

De uniseks armband is gemaakt van gerecycled en ‘ethisch’ 14 karaat goud, wat inhoudt dat het sieraad is vervaardigd door internationaal gecertificeerde fabrikanten die voldoen aan de hoogste sociale en ecologische normen. De ‘Forever Locked’ armband is verkrijgbaar in zes verschillende stijlen en drie maten én is naar eigen wens te personaliseren. Bijvoorbeeld: initialen middels gravure, een vingerafdruk of zelfs as in de sluiting. Daarnaast zijn alle stijlen verkrijgbaar met diamant. Kortom, een tijdloos en duurzaam sieraad wat u voor altijd verbindt aan uw geliefden.

Uniek en gepatenteerd idee

“Na de hoge mate van isolatie tijdens de pandemie, wilde ik een sieraad ontwerpen, bedoelt voor een breed publiek, dat verbintenis symboliseert. Eeuwige verbintenis wat ervoor zorgt dat herinneringen weer tot leven komen, generatie op generatie”, licht eigenaar en ontwerper van C’est Moi Jewels Art Jagesar toe. Een uniek idee want dit is nog nooit eerder gedaan, het principe is inmiddels dan ook gepatenteerd door Jagesar.

Over C’est Moi Jewels

C’est Moi Jewels is in 2016 opgericht door juwelenontwerpster Art Jagesar. De sieraden zijn vervaardigd van rijkelijk 14 (585) of 18 (750) karaat geelgoud, roségoud of witgoud, gecombineerd met of zonder diamant. Het streven van Jagesar is om elke klant, ongeacht diens budget, te verblijden met tijdloze stukken van hoogstaande kwaliteit. De collecties bestaan uit: colliers met elementen van diamant, diamanten oorbellen, diamanten ringen en satijnen armbanden die te personaliseren zijn. Elk juweel is een persoonlijke creatie, een echte C’est Moi.

De ‘Forever Locked’ armband is verkrijgbaar via de website van C’est Moi Jewels.