A N G Cosmetics

A/N/G Cosmetics lanceert Intense Lift Up serum-mist

Goed nieuws! De populaire Essentials serie van A/N/G Cosmetics is een mooi verzorgingsproduct rijker: de Intense Lift Up serum-mist. Dit is een intensief verzorgende spray-mist die zich fijn vernevelt en daarom zowel onder als over make-up gebruikt kan worden. Het serum bevat collageen moleculen die de huid onmiddellijk een boost geven en op de lange duur zorgen voor een mooi gladde, rustige huid die steviger en sterker is. De Intense Lift Up serum-mist is heerlijk op warmere dagen en is ideaal voor de layering van huidverzorging.

Hydrateert direct en herstelt

Intense Lift Up serum-mist van A/N/G Cosmetics verbetert de huidstructuur – deze wordt hechter – en dat is bewezen met klinische testen. De huid kalmeert bovendien en krijgt een mooi frisse, gezonde glow. Deze Essential is perfect te gebruiken in een beautyritueel van layering met de andere Essentials van A/N/G zoals de Lift Up Eye Treatment eye sheetmasks met collageenvezel.

Waarom is dit serum een waardevolle toevoeging aan je dagelijkse beautyritueel?

Het hydrateert intensief, vermindert lijntjes en rimpeltjes, verbetert de huidbarriere en kalmeert de huid (bijvoorbeeld na een cosmetische ingreep). Collageen is een belangrijke lichaamseigen stof die de huid soepel en stevig houdt. De aanmaak ervan neemt helaas met de jaren af. De collageen moleculen in Intense Lift Up serum-mist verminderen lijntjes en rimpeltjes, de huidstructuur wordt steviger en soepel en dat zorgt voor een mooie, frisse glow.

Voor alle huidtypen en leeftijden

Het serum is geschikt voor alle huidtypen en alle leeftijden, voor vrouwen èn mannen en voor de meest gevoelige huid. Het heeft een lage pH-waarde die de zuurgraad van de huid in tact laat en herstelt wanneer dat nodig is. Deze pH-waarde ondersteunt het microbioom van de huid en kalmeert de gevoelige of gestresste huid. Intense Lift Up serum-mist kan tweemaal per dag gebruikt worden, ‘s morgens en ‘s avonds op een schone huid. Maar ook rechtstreeks op de huid van gezicht, hals en decolleté en klop snel even in met de vingertoppen.

De werkzame stoffen

De textuur mag dan heel licht en fijn te vernevelen zijn, Intense Lift Up serum-mist is voorzien van intensief werkende ingrediënten:

  • Oplosbare collageen moleculen: dringen door tot in de diepere huidlagen en stimuleren daar de collageenaanmaak. Ze versterken de huidbarrière en kalmeren de geïrriteerde of gevoelige huid zeer snel.
  • NMF’s (Natural Moisturzing Factors) zorgen voor onmiddellijke hydratatie. De vochtbindende capaciteit van de huid wordt direct verbeterd met als resultaat een mooie, frisse huid.
  • Panthenol, een vorm van vitamine B5, heeft een sterk huidherstellend effect.

Klinisch bewezen

Na 4 weken tweemaal daags gebruik van Intense Lift Up serum-mist zijn lijntjes en rimpeltjes zichtbaar verminderd, de huid is weer gezond en rustig, goed gehydrateerd en voelt zachter en soepeler aan.

  • Dermatologisch bewezen resultaten: na 4 weken tweemaal daags gebruik is de huidtextuur verfijnder en gelijkmatiger, de huid is steviger en rustiger. De huid glanst en de teint is frisser.
  • Fragrance free: Intense Lift Up serum-mist is gemaakt zonder toegevoegde parfumstoffen en ook geschikt voor de meest gevoelige huid.
  • Duurzaam van binnen èn buiten: A/N/G maakt gebruik van de meest pure ingrediënten en gebruikt geen onnodige vulstoffen. De verpakking is gemaakt van aluminium in plaats van plastic en kan uit elkaar gehaald worden op de elementen apart weg te gooien. De omverpakking is gemaakt van duurzaam verkregen papier en bio inkt.

Grappig

Elk doosje van de Intense Lift Up serum-mist heeft een QR-code die verwijst naar de nieuwe how-to video. Uiteraard hebben wij deze video voor het gemak even toegevoegd aan dit artikel.

https://youtu.be/NueyMgmeKis

Intense Lift Up serum-mist kost €75 en is verkrijgbaar bij skinprofessionals en online via de webwinkel van www.ANGCosmetics.com.

Meer beauty artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS beautyrubriek! Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!