zilveren oorbellen

5 x stijlvolle zilveren oorbellen

Je ziet hier op Lifestyle NWS regelmatig de laatste trends op het gebied van fashion voorbij komen. Maar wat is een outfit zonder stijlvolle sieraden om het plaatje af te maken? Juist, wat ons betreft helemaal niets. Ook op het gebied van sieraden blijven nieuwe trends zich ontwikkelen, maar eerlijk gezegd zijn wij minder van de trendgevoelige sieraden. Als het gaat om sieraden, zijn wij meer van de klassieke items waar je jaren van kunt genieten. In dit artikel hebben wij 5 voorbeelden van prachtige zilveren oorbellen voor jullie op een rij gezet, de perfecte finishing touch voor iedere outfit.

De klassieke pareloorbellen

zilveren oorbellen-2

Een klassiek paar zilveren pareloorbellen behoort wat ons betreft in de sieradencollectie van iedere sophisticated Lifestyle NWS lady. Pareloorbellen maken werkelijk iedere outfit stijlvol af en zijn te dragen bij iedere gelegenheid. Of je nu op pad gaat voor een zakelijke meeting, een etentje hebt of een dagje in de tuin doorbrengt; pareloorbellen zijn altijd een goed idee.

zilveren oorbellen-3

Klassieke zilveren klapcreolen

Houd je van simpele chique oorbellen, maar niet van parels? Dan zijn creolen de perfecte optie voor jou. Ook dit prachtige paar maakt iedere outfit stijlvol af, is sterk, zit niet in de weg en geeft net even die chiquere finishing touch. Ze zijn er in diverse vormen en maten, maar dit paar is een favoriet voor ons.

zilveren oorbellen-4

Klassieke knopjes with a touch of color

Ben jij meer een fan van knopjes en mag er voor jou ook wel wat meer kleur in de oorbellen verwerkt worden? Dan is dit wellicht een stijlvolle optie. Dit zijn prachtige zilveren oorknopjes, ingelegd met deeltjes van parelmoer in een zachtroze kleur. We hebben in dit geval voor zachtroze als accentkleur gekozen, omdat deze kleur het beste en gemakkelijkst gecombineerd kan worden met iedere andere kleur die je die dag draagt. Ontzettend veelzijdig dus.

zilveren oorbellen-5

Een klassieke glans & mat twist

Naast het spelen met kleur, kunnen je met zilveren oorbellen ook geweldig experimenteren met verschillende afwerkingen. En daar is dit paar oorbellen een mooi voorbeeld van; een mat en een glanzende afwerking wisselen elkaar af. Een echte eyecatcher wanneer je ze in hebt, en dat zonder het gebruik van glanzende steentjes. Ook dit zijn steek-oorbellen, geen zorgen dus dat de ringetjes ergens aan kunnen blijven haken. Stijlvol, chique en toch speels.

zilveren oorbellen-6

Knopjes ingelegd met Zirkonia

We sluiten deze selectie af met een absolute klassieke musthave wat ons betreft, net zoals de pareloorbellen waarmee we dit overzicht begonnen zijn: knopjes ingelegd met Zirkonia-steentjes. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor één grotere Zirkonia per steker, maar dit is een net even een spannendere variant. Prachtig en eveneens te combineren met iedere outfit, voor iedere gelegenheid.

Alle items in dit artikel maken deel uit van de stijlvolle collectie zilveren oorbellen van Mostert Juweliers. Nieuwsgierig naar de volledige collectie? Neem dan vooral even een kijken op de website.