thuiskantoor

5 x een stijlvol bureau voor je thuiskantoor

Thuiswerken is tegenwoordig heel normaal, zelfs wanneer je in loondienst bent. Daarom is het inrichten van een fijn thuiskantoor een absolute must. Op zoek naar een stijlvol bureau? Kijk dan even mee, want wij hebben 5 prachtige exemplaren voor je op een rij gezet.

stijlvol bureau

Hoekbureau directie met ladeblok X10-serie – 190 cm – Quadrifoglio

Ben jij op zoek naar een ruim, opvallend en klassiek bureau, dan pak je het direct goed aan met dit prachtige grote directie hoekbureau van ruim 190 cm. Je kunt hier niet alleen gebruik maken van het ruime rechthoekige bureau-oppervlakte, maar ook van het extra gedeelte om de hoek. Daarnaast hoort er bij dit bureau een perfect passend ladeblok. Dit sculpturaal ontwerp van gebogen hout is een perfecte combinatie van creativiteit en vakmanschap. Het bureau is overigens verkrijgbaar in 6 verschillende modellen. 

stijlvol bureau-2

Bureau recht, Partage diepte 80 cm met Top access

Mag het voor jou allemaal wel wat minder groot, maar houd jij wel van een moderne, stoere stijl? Dan is dit simpele rechte bureau een hele fijne optie. Het blad is gemelamineerd, heeft een dikte van 30 mm en heeft een schokvaste ABS-randafwerking (dikte 2 mm), voor een extra lange levensduur. Het bureau heeft een metalen onderstel bestaande uit vierkante poten met epoxygelakt afwerking en een doorsnede van 50 x 50 mm. En het allermooiste van dit bureau? Je hebt de keuze uit maar liefst 72 verschillende varianten.

stijlvol bureau-3

Recht bureau met voet in raamwerk – Boston 2

Dit is wat ons betreft echt een pareltje: een elegante warme stijl, gecombineerd met een stoer industrieel onderstel. Het bureaublad is 18 mm dik, gemelamineerd en zwevend. Het onderstel is van 8 cm dik metaal. Het gehele bureau is krasbestendig en ontspiegeld.

Daarnaast is dit een ergonomisch product, wat betekent dat het door zijn gebruik goede werkomstandigheden kan garanderen vanuit het oogpunt van de gezondheid en veiligheid van de gebruikers. Een goed bureau is echter niet het enige dat spier- en skeletaandoeningen kan voorkomen, ook een goede zithouding is hierbij essentieel. 

stijlvol bureau-5

Elektrisch bureau, grijs eiken/wit Nivo

Houd jij niet van poespas, maar wil je gewoon een stevig bureau dat er netjes uitziet en ook nog eens automatisch op een perfecte hoogte afgesteld kan worden? Dan is deze optie de beste voor jou. Dit rechte bureau is automatisch in hoogte verstelbaar van 68 cm tot 120 cm. Ideaal voor optimaal comfort bij staand of zittend werken. Het bureau heeft een gemelamineerd blad en een T-vormige stalen structuur onderstel. Dit meubel is verkrijgbaar in een breedte van 120, 140, 160 en 180 cm. Het motortje dat gebruikt wordt om de hoogte te verstellen, werkt met een voltage van 100-240 VAC, 50 50HZ (verbruik in sluimerstand is 0,15 W).

stijlvol bureau-4

Recht bureau 180x80cm met blad Décor Easy Office – Manutan

Heb jij in tegenstelling tot de optie hiervoor juist een hele uitgesproken smaak en houd jij wel van iets opvallends? Dan is dit wellicht iets voor jou. Een uitgesproken bureau met een opvallende vrolijke bloemenprint. Het geheel bestaat uit een metalen structuur voor een perfecte stevigheid met randen van PVC. Het onderstel van I-poten bestaat uit telescopische metalen balken met een doorsnede van 50 x 30 mm, afgewerkt met witte epoxylak. Het bureau is verkrijgbaar in een breedte van 140 cm, 160 cm en 180 cm. Daarnaast is dit product voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.

Heb jij een keuze kunnen maken en je thuiskantoor helemaal naar smaak in kunnen richten? Dan hebben wij nog een laatste tip: als je veel thuis werkt, kan het ook wel eens leuk zijn om een dagje buiten de deur te werken. Zo schreven wij eerder een artikel waarin wij de mooiste flexwerkplekken in Nederlandse luxe hotels op een rij gezet hebben.