cocktails

5-sterren hotelbars delen signature cocktails

Staat er een cocktailparty op de planning en wil je je gasten eens iets anders voorschotelen dan een standaard Mojito of Margarita? Of heb je gewoon zin om te shaken alsof je leven ervan afhangt, maar ontbreekt het je aan kennis en inspiratie? Pas de problème, De Luxury Hotel Bar Edition van de Thuisborrel Club garandeert een heerlijk avondje gevuld met unieke cocktails en entertainment.

The Luxury Bar Edition

cocktails

De Thuisborrel Club is in het leven geroepen om (cocktail)bars, die nog steeds hun deuren gesloten moeten houden, een hart onder te riem te steken en te supporten. Na een eerste succesvolle editie, die plaatsvond in het weekend van 22 en 23 mei jl., is het tijd voor een nieuwe editie in een iets ander, maar minstens net zo leuk jasje: de Luxury Hotel Bar Edition. De naam zegt het al, deze editie wordt gedomineerd door vier hotelbars die alle deel uitmaken van Amsterdams’ finest en meest luxueuze vijfsterrenhotels. Anders dan de vorige keer, draait het nu vooral om de kennis die de bars met je delen en het ontwikkelen van je shake-skills.

De deelnemende bars zijn: Vault Bar van het Waldorf Astoria, Amstel Bar van het Amstel Hotel, Bar Twenty Seven van het gelijknamige boutiquehotel Hotel Twenty Seven en Taiko Bar van het Conservatorium Hotel.

De Thuisborrel box

cocktails

De cocktailboxen zijn doorlopend te bestellen en te gebruiken op een tijdstip naar keuze. Een zomerse BBQ, een vriendenweekend of gewoon omdat het buiten keihard regent en het binnen gezelliger is – de Thuisborrel Club cocktailbox staat garant voor een geslaagde avond vol overheerlijke cocktails, workshops en tutorials. De boxen zijn te verkrijgen in twee varianten: de ‘small’ bevat ingrediënten voor vier cocktails (één van elke bar) en in de ‘large’ vind je de bestandsdelen voor maar liefst acht cocktails (twee per bar). Denk daarbij aan de Aberdeen Sour, een net wat spannendere versie van de ‘Whisky Sour’, de ‘Charlie Chaplin’ met Sloe Gin en abrikozen likeur en ‘De Wallen’ met Disaronno en passiefruit.

Ook is er rekening gehouden met de bewuste drinker nu minder alcohol drinken nogal on trend is; de box bevat namelijk ook twee – fris en fruitige en vooral net zo lekkere – non-alcoholische cocktails. Niet per se een shake-talent? Geen probleem, bij elke cocktail komt een tutorial waarin de bartenders alles haarfijn uitleggen. Deze tutorials ontvang je via de mail zodra de bestelling is afgerond. Zorg jij voor je eigen shake-gerei en prettig gezelschap, dan zorgen zij voor de rest.

Klaar voor een avondje zorgeloos borrelen? De cocktailboxen zijn te bestellen via www.dethuisborrelclub.com. Hier vind je tevens meer informatie over de deelnemende bars.

 

Tekst: Typhoon Hospitality
Images: Typhoon Hospitality
Meer culinaire artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS culinaire rubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!