zwarte zeep

Zwarte zeep: het zwarte goud voor je huid

Ooit gehoord van zwarte zeep? Zwarte zeep was tot nu toe vooral bekend in West-Afrika. De zeep wordt gemaakt van natuurlijke bestanddelen zoals bananenbladeren en kokosolie, biologische zwarte olijven en eucalyptus extracten. De geur is niet altijd even aangenaam, maar dat neem je voor lief als je hoort wat deze zeep voor je huid kan betekenen. Het is goed tegen eczeem, puistjes, het vermindert littekens, en je krijgt er een prachtige huid van.

Wat doet zwarte zeep met je huid?

Zwarte zeep is zacht en geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid. Deze pure mediterraanse badluxe is een uitstekende scrub- & massagezeep met een pasta-achtige structuur. De zeep schuimt nauwelijks waardoor je je af kunt vragen of het wel iets doet, maar vergis je niet..Het verzacht, voedt en reinigt de huid diep doordat het alle dode huidcellen verwijdert. Het stimuleert de doorbloeding en herstelt op die manier je huid zodat een natuurlijk glowy effect naar boven komt. Daarnaast zorgt het ervoor dat de huid niet droog en trekkerig aanvoelt na gebruik. Zwarte zeep is rijk aan vitamine E en A. De toevoeging van Eucalyptus extracten vergemakkelijkt de afvoer van gifstoffen en de geur geeft je een heerlijk ontspannen gevoel.

Hoe te gebruiken?

Neem een hoeveelheid zwarte zeep uit de pot en masseer dit in op een vochtige huid, onder de douche bijvoorbeeld. Laat de zeep ongeveer vijf minuten intrekken tot je het gevoel hebt dat de zeep een beetje aan het opdrogen is. Pak vervolgens een scrubhandschoen en haal de zeep hiermee van je lichaam, spoel je huid hierna goed af onder de douche met warm water. Het resultaat: een super zachte en gezond uitziende huid. Je kunt de zeep ook voor het gezicht gebruiken, vermijd echter de huid rondom de ogen. Je kunt deze scrubroutine 2 tot maximaal 3 maal per week herhalen.

Voordelen op een rij

  • 100% natuurlijke ingrediënten.
  • Zonder sulfaten, siliconen, parfum en alcohol.
  • Geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige omdat er geen chemische stoffen zijn toegevoegd aan de zeep. Het wordt zelfs aanbevolen bij huidproblemen zoals eczeem, puistjes, ontstekingen, littekens en striae.
  • Voor lichaam en gezicht.
  • Rijk aan vitamine E en A.
  • Maakt je huid soepel, stralend, zacht en reinigt intensief.