escada summer festival

Zomergeur ESCADA Summer Festival gelanceerd

Als we vandaag naar buiten kijken lijkt het misschien nog ver weg, maar de zomer van 2021 staat toch echt voor de deur. Om ons alvast in een heerlijke zomerse festivalsfeer te brengen, heeft ESCADA haar nieuwe Limited-Edition, de ESCADA Summer Festival Eau de Toilette gelanceerd. Deze nieuwe geur vangt de belofte van zomerse zonnige dagen en nachten vol plezier.

Fris, bloemig & vrouwelijk

De frisse, bloemige en vrouwelijke geur is geïnspireerd op een groep vriendinnen die samen genieten van een heerlijk zomerfestival, al dansend tot de zon ondergaat en de sterrenhemel verschijnt. Met cocktails in de hand, proostend op hun vriendschap, genietend van de warme zonnestralen en het gevoel van gras onder de voeten. De fruitige-bloemige geur van ESCADA Summer Festival is de levende herinnering aan het evenement.

Een vrouwelijke co-creatie in een hartvormige flacon

De geur opent met een sprankelend akkoord van kersenbloesem, ingekapseld in ijsblokjes. Het biedt een vrolijk hart van natuurlijke groene mandarijn en delicate jasmijnblaadjes. De basis van sensueel sandelhout zorgt ervoor dat de festival energie de hele dag blijft hangen. De geur vormt een geheel vrouwelijke co-creatie ontwikkeld door parfumeurs Amandine Clerc-Marie en Gabriela Chelariu. De herkenbare hartvormige ESCADA-flacon is versierd met hot pink lips. De perfecte weerspiegeling van de exotische, ‘girly’ spirit en make-up die bij een zomerfestival hoort.

Wat vindt Lifestyle NWS van de nieuwe geur?

Zodra je de verpakking opent, komt een explosie aan bloemige zomerdagen je tegemoet. Wat een heerlijke vrolijke zomerse geur. Kun jij wel wat extra zonnestralen gebruiken en kun je niet wachten om tot ’s avonds laat te genieten van warme zomeravonden onder het genot van een zomerse cocktail? Dan is deze geur echt iets voor jou. Moet je de volgende ochtend vroeg de deur uit om door de stromende regen de hond uit te laten? Ook dan wordt nog je vergezeld door dat resterende vleugje zomerstralen, die je (winter)jas nog van de vorige dag met zich meedraagt. Heerlijk!

Prijs en beschikbaarheid ESCADA Summer Festival

ESCADA Summer Festival Limited Edition is verkrijgbaar bij de geautoriseerde ESCADA (online) parfumerieën en warenhuizen. De flaconnen zijn beschikbaar in 100 ml (€79), 50 ml (€61) en 30 ml (€43). Kijk voor meer informatie op de website van ESACA fragrances.

Nieuwsgierig naar andere zomerse beauty lanceringen? Neem dan even een kijkje bij onze Lifestyle NWS beautyrubriek.